2022-2023 YETENEK TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığının başlattığıTürkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında uzman kadro ile birlikte çocukların taramaları gerçekleştiriliyor.

SPOR - 22-03-2023 10:45

Gerçekleştirilen tarama sonucunda çocukların antrenmanları devam ederken bakanlığın çocuklara ve antrenörlere göndermiş olduğu sportif malzemelerin dağıtımı gerçekleştirildi. Sportif malzemeler, sportif eğitim uzmanı personellerimiz tarafından toplam 51 sporcu ve 9 antrenöre dağıtıldı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında uzman kadro ile birlikte 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde 3. sınıfa giden çocukların taramaları Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştiriliyor. Taramada çocukların tüm verileri kayıt altına alınarak Gençlik ve Spor Bakanlığımızın sistemine kaydediliyor. Bu taramalarla yetenekli çocukları uzman kadromuz ile koordineli çalışarak tespit ediyor ve ilgili branşlara yönlendirerek ülkemizi çok iyi yerlerde temsil edecek sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Görev alan tüm çalışanlarımıza ve çocuklara başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

nakliyat istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat
Günün Diğer Haberleri