GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-07-2021 12:19

2600 KİŞİLİK DEV SALON’DA SONA DOĞRU

17 Eylül 2019 tarihinde yıkımına başlanan Elazığ Atatürk Stadyumunda yerine yapılan olacak Yeni Şehir Stadyumunda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Stadyumun yanında İdari bina ve 2600 seyirci kapasiteli spor salonu inşası ile birlikte şehrin spor salonu ihtiyacı karşılanmış olacak.

2600 KİŞİLİK DEV SALON’DA SONA DOĞRU
"

6000 metrekare oturum alanına 2600 kişilik spor salonunda 3 adet antrenman salonu, 600 metrekare cep salonu, 110 araçlık kapalı otopark, idari ofisler ve 2600 kişi oturum alanına sahip büyük salonuyla yerel ve ulusal müsabakalarda sporcu ve seyircisini ağırlamak için gün sayıyor. 

 

Şehrimizin prestijli yatırımlarından biri olan Şehir Stadyumunda ciddi manada ihtiyaca cevap verecek olan bir yatırımda locaları, restoranları, sosyal alanları, spor salonları, cep salonları ve genç ofisleri ile birlikte sosyal ve sportif anlamda oluşan açık giderilecek.

İnşaat seviyesi olarak yüzde 70’lerde olan spor salonunda önümüzdeki iki ay içerisinde tamamlanarak, Stadyum inşasının da tamamlanmasıyla yüklenici firma tarafından teslimi gerçekleştirilecek.

 

ŞEHRİMİZİN GÖZDE SPOR MERKEZİ OLACAK

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; “Elazığ Atatürk Stadyumu; yeni şehir stadyumu yapılmak üzere hem tribünlerin hem de yan tarafta spor salonumuzun yıkımı gerçekleşmişti. Aradan geçen süre zarfında hem deprem hem de pandemi süreci yavaşlatmış gibi dursa da çalışmalar aralıksız sürüyor, bugünde görüldüğü üzere ciddi mana da çalışma söz konusu ve ilerlemeyi tüm hemşerilerimiz sizler aracılığıyla görüyor. Gidişattan memnunuz, bir an önce taşınmayı hedefliyoruz. Şehrimizin gözde bir spor merkezi olması anlamında Yaşayan Stadyum olarak buralarda adeta bir spor kompleksi olarak her branştan antrenman salonları akabinde genç ofislerimizle sosyal bir ortam kurmayı hedefliyoruz. Alışılmışın dışında sadece futbol müsabakaları için değil, faaliyetlerini yürüttüğümüz bir çok branştan müsabakaların da olacağı ve bunları tek çatı altında topladığımız bir kompleks inşa ediyoruz. Şehrimizin sporuna ve gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, Bir kez daha sizlerin aracılığıyla Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Elazığ Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza ve İl Başkanımıza şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.

AdminAdmin