GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-05-2023 15:29

7. FIRAT YAZILIM VE TEKNOLOJİ PROJE PAZARI ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Fırat Üniversitesi, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, TEKNOKENT, Fırat Teknoloji Transfer Ofisi, MÜSİAD ve KOSGEB işbirliğinde "7. Fırat Yazılım Teknoloji Proje Pazarı Ödüllü Yarışma" etkinliği düzenlendi.

7. FIRAT YAZILIM VE TEKNOLOJİ PROJE PAZARI ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve yoğun ilginin olduğu etkinliğe; Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Engin KARATAŞ, TEKNOKENT Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın, MÜSİAD Başkanı Gürkan TEKİN, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

21 projenin sergilendiği 7. Fırat Yazılım ve Teknoloji Proje Pazarı etkinliğinde Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve davetliler stantları tek tek gezerek yapılan çalışmalarla ilgili öğrenci ve akademisyenlerden bilgi aldılar.

Etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulunan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Üniversite genelinde öğretim elemanlarının danışmanlığında öğrenciler tarafından hazırlanan teknoloji ve yazılım ağırlıklı birçok projenin sergilendiği bir etkinlik düzenlendiğini belirterek, “Bu tür projeler ilerde gençliğin teknolojiye yatkınlığını artırmak amacıyla düzenlenmektedir. Üniversite olarak öğrencilerimizi projeler konusunda teşvik ediyoruz, destekliyoruz. Bugün dereceye giren projeleri de ayrıca ödüllendireceğiz” dedi.

Bilişim, yazılım ve birçok dalda yapılan projeler etkinliğe katılanlara tanıtıldı.

AdminAdmin