GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-03-2023 18:43

Aday Adayı Çoban'dan, Elazığ TSO Başkanı Alan'a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Bilal Çoban, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Aday Adayı Çoban'dan, Elazığ TSO Başkanı Alan'a Ziyaret

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı, Kıymeti dostum Prof.Dr.Bilal Çoban Odamızı ziyarete geldiler. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Memleketimiz için kimler hayırlıysa Rabbim onlara istedikleri makamı nasip etsin. Önümüzdeki seçimlerin Şimdiden İlimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, çıkmış olduğu yolda da Sn.Prof.Dr.Bilal Çoban’a başarılar diliyorum ” Dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Bilal Çoban, “Kıymetli Başkanım, öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Elazığ için çalışıyoruz, Elazığ için mücadele gösteriyoruz. Bugün de seçim ziyaretlerimiz kapsamında ilimizin lokomotif kuruluşlarından Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik. Sn.İdris Alan Başkanıma göstermiş olduğu misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim. ” Dedi.

AdminAdmin