SİYASET
Giriş Tarihi : 06-05-2023 16:41

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Prof. Dr. Erol Keleş: “Cumhurbaşkanımızın sırtını asla yere getirmeyeceğiz”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında mensubu olduğu Fırat Üniversitesi’ni ziyaret ederek akademisyenler ve idari personelle bir araya geldi. Prof. Dr. Keleş, yoğun bir katılımın olduğu toplantıda akademisyenler ve idari personelle Elazığ ile alakalı fikir alışverişinde bulundu. 
Prof. Dr. Erol Keleş, yoğun geçen seçim çalışmaları kapsamında Palu, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerini de ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. İlçelerde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahsederek destek istedi.

 Palu ilçesinde vatandaşlara seslenen AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin birçok alanda bölgesinde lider konuma geldiğini, dünyada ise lider olma yolunda hızla ilerlediğine vurgu yaptı. 

Prof. Dr. Erol Keleş, şöyle konuştu: “Bu seçim gerçekten çok önemli bir seçim. Aslında bütün seçimler önemli. Ama bu seçim Cumhurbaşkanlığı seçiminin, milletvekili seçiminin ötesine taşınmış bir seçim. 2000 yılından önce bir Türkiye, Amerika’nın önünde el pençe duran bir Türkiye, Avrupa’nın kapısını para için çalan, IMF’nın kapısını para için çalan bir Türkiye. Oradan şu anda 2023’ün bir Türkiye’si. Savunma sanayisiyle kendi kendine yeten bir Türkiye, İHA’larıyla, SİHA’larıyla, savaş uçaklarıyla, savaş gemileriyle, enerjisi konusunda kendi kendine yeten bir Türkiye. Doğalgaz bulamazsınız dediler, bunu yapamazsanız dediler. Geçen hafta doğalgazı denizden karaya ulaştırdık. Bir yıl boyunca da doğalgaz evlerde bedava olarak dağıtılacak. Bunlar kolay değil. 2 tane nükleer santral 2023 yılında bitmek üzere tamamlandı. Bu hafta başında Gabar’da günlük 100 bin varil petrol bulundu. Bunların hiçbiri kolay işler değil. Şimdi dünyanın gözü bizde. Çünkü bölgede lider konuma gelmiş bir Türkiye. Bölgeyi bırakın dünyada lider konuma gelmeye çalışan, bunun için emek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. O her zaman Hakk’ın ve haklının yanında oldu. Emeği nasıl verdiğini ben biliyorum. Bu yaşına kadar gecesini gündüzüne katıyor, belki günde bir, iki saat uyuyor, ne için? Vatanı için, bayrağı için. Biz O’nun yol arkadaşı olarak Allah nasip ederse biz de gecemizi gündüzümüze katacağız ve buradan söz veriyorum O’nun sırtını asla yere getirmeyeceğiz.” 

15 Mayıs sabahından itibaren Elazığ’ın her zaman yanında olacağını belirten Prof. Dr. Erol Keleş, “Ben şu anda Elazığ’da birinci sıra milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Ben hiç kimseye, meslek hayatım boyunca kapımı kapatmadım. Benim anlayışım şudur; Devletin kapısı açık kalır. Devletin kapısı kapanmaz. Beni tanıyanlar bilir, gelip de benim kapımdan dönen hiç kimse olmamıştır. Bunu açık yüreklilikle sizin huzurunuzda söylüyorum, ben sizin hekim kardeşinizdim, hekim evladınızdım, şimdi de Allah nasip ederse 15 Mayıs sabahı da sizin vekil kardeşiniz, vekil evladınız olarak hep sizin yanınızda, her zaman da kapım açık bir şekilde yine burada olacağım.” Şeklinde konuştu.

Palu ilçesinin sorunlarını bildiğini, Milletvekili seçilmesi halinde bu sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağını belirten Prof. Dr. Erol Keleş, ilçenin talepleri olan Meslek Yüksek okulu ve 150 yataklı hastaneyi kazandırmak için elinden gelen her şeyi yapacağını vurguladı.

 

AÇIKKAPI’DAN STADYUM AÇIKLAMASI: “AK PARTİ YAPAR, BAŞKALARI ÖVÜNÜR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, yapımı tamamlanan ve Pazar günü ilk maçın oynanacağı Yeni Elazığ Stadyumu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Yapımında büyük emek ve gayret sarf ettiğim stadın tamamlanmış olması mutluk verici. Şehrimize ve Elazığspor’umuza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. 

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Sivrice yolu üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret etti, seçimlerde destek istedi.

AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ile birlikte Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa katılan Açıkkapı, burada vatandaşlarla selamlaştı, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı.

Elazığ merkezde esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Elazığ’a yaptıkları hizmetlerden bahsetti. 

Elazığ’ın marka değeri Elazığspor’un lig maçlarını oynayacağı yeni stadyumla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, “Stadın bitmiş olması, tabi böyle devasa bir stada kavuşmuş olmamız bizleri çok mutlu etti. Çünkü emeğimiz var, şehrimize vermiş olduğumuz bir söz vardı ve bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

26. Dönem Milletvekilliği döneminde yeni stadyumun yapım sürecine ilişkin yürüttüğü çalışmaları anlatan Açıkkapı, “Her şeyin bir hikayesi vardır. Elazığ Stadyumu milletvekili olduğum 26. Dönemde Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatlarıyla hemşerilerimizin stat ile ilgili taleplerini yerine getirmek için yoğun bir mücadele verdim. Dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a konuyu götürdükten sonra stadyum hızlı bir şekilde şehrimize kazandırılmaya başlandı. Süreçte yaşanan konular, sıkıntılar ve yazışmalar vardı. Bu anlamda dönemin milletvekili olarak büyük bir çaba sarf ettiğimi de belirtmek istiyorum. Mesai arkadaşımla birlikte inanılmaz bir çaba gösterdik. Dönemin belediye başkanına da çok teşekkür ediyorum. Çünkü buradaki alanla ilgili sıkıntıları anında belediye meclisimiz tarafından çözme noktasında büyük bir özveri göstermişlerdi ve nihayetinde Kamu İhale Kurumunda yayınlanana kadar şahsen büyük bir çabalar gösterdik. Gelinen noktada bugün Avrupa standartlarında bir stadyuma kavuştuk. Bu anlamda şehrimize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Muhteşem stadyumu dolduracak taraftarların desteği ile Elazığspor’un Süper Lige çıkacağına inandığını söyleyen Milletvekili adayı Ejder Açıkkapı, “Her daim Elazığspor'umuza destek olan hemşerilerimiz, inşallah bu muhteşem stadı doldurarak takımlarına destek oldukları takdirde Elazığspor'umuz inşallah hak ettiği süper lige doğru yol alacaktır. Başta Cumhurbaşkanımızın desteği çok önemliydi. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu'nun da stadın bitirilmesi noktasındaki üstün destekleri bu güzel stadı şehrimize kazandırdı. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” dedi.

 

NAZIRLI: “Daha büyük ve güçlü bir ülkenin hayalini kuruyoruz”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye Yüzyılı ile daha büyük ve güçlü bir ülkenin hayalini kurduklarını söyledi. 
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 
Bu kapsamda Şehit İlhanlar Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Nazırlı, ilimizin kanaat önderlerinden Molla Hayrettin’i ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında Palu ilçesine de giden Nazırlı, burada Palu Tarım ve Kredi Kooperatifi Marketinin açılışına katıldı. 
Palu İlçe Teşkilatında kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla bir araya gelen Nazırlı, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı.
Daha sonra ilçede esnaf ziyareti yapan Nazırlı, ilçenin kanaat önderlerinden Zülküf Efendi ile bir araya geldi.
Seçim gezileri kapsamında Karakoçan ilçesine de giden Nazırlı, burada esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. 

Karakoçan’da coşkulu bir şekilde karşılanan Nazırlı, sahada gördükleri heyecanın ve enerjinin 14 Mayıs’ın müjdecisi olduğunun altını çizerek, kendisine yoğun sevgi gösteren ilçe halkına teşekkür etti. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı sloganıyla başlattıkları yürüyüşün coşkulu bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Nazırlı şu ifadeleri kullandı; “Bugünü de saymazsak artık bir hafta kaldı seçimlere. AK Parti olarak 24 Haziran 2018 seçimlerinin ardından hemen seçim çalışmalarımıza başladık. Bizde seçim çalışması, yapılan seçimlerin hemen ardından başlar. İşte geçen bu 5 yıllık süre içerisinde eksikliklerimiz neler onları konuştuk, kendi içimizde özeleştiri yaptık, yapmamız gerekenleri enine boyuna tartıştık. Artık seçime giriyoruz. Bu süreçte AK Parti’nin neler yaptığını anlatmamız gerekiyor artık. Burada teşkilatlarımıza, AK Parti’ye gönül veren dava insanlarımıza çok büyük görev ve sorumluluk düşüyor. Bu konuda seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmalıyız ve yaptıklarımızı anlatmalıyız. Türkiye Yüzyılı diyerek çıktığımız bu yolda hedefimiz daha güçlü ve daha büyük bir ülke oluşturabilmek. Bu hedefe ulaşacak her türü bilgi ve tecrübe de de hamd olsun AK Parti’de var, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da var. Ben ilçelerimizde şahsıma gösterilen yoğun ilgiden ötürü tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyor, herkese sevgi, saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum.”

 

YANILMAZ: “ELAZIĞ-MALATYA ARASI HIZLI TREN PROJESİ HAYATA GEÇİYOR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ-Malatya arasına hızlı tren seferlerinin başlayacağını belirterek; “Sivas-Malatya, Malatya-Elazığ arası fizibilite çalışmaları yapılıyor. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde ön hazırlıklar bittikten sonra yapım projeleri de bitecek, ihale aşamasına gelinecek ve Elazığ inşallah hızlı trenle buluşacak.” dedi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 
Seçim gezileri kapsamında Hilalkent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Yanılmaz, sorun ve talepleri dinledikten sonra Malatya Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret etti. 
AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz’ın Elazığ programına da eşlik eden Yanılmaz, Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi. 
AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle de bir araya gelen Yanılmaz, gençlere, özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti, gençlerle tecrübelerini paylaştı. 

Ataşehir Mahallesi’nde düzenlenen ev toplantısına da katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Yanılmaz, katıldığı bir televizyon programında seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 
“ELAZIĞ’A HIZLI TREN GELİYOR”
AK Parti hükümetleri döneminde Elazığ’ın birçok hizmete kavuştuğunun altını çizen Yanılmaz, yeni dönemde yepyeni bir projeyi daha hayata geçirecekleri müjdesini verdi. 
Elazığ-Malatya arasına hızlı tren seferleri yapılabilmesi için fizibilite çalışmalarının devam ettiğini anımsatan Yanılmaz, şu ifadeleri kullandı; “Bilindiği gibi hızlı tren Sivas’a kadar geldi. Sivas-Malatya, Malatya-Elazığ arası fizibilite çalışmaları yapılıyor. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde ön hazırlıkların tamamlanmasının ardından yapım projeleri de bitecek, ihale aşamasına gelecek ve Elazığ inşallah hızlı trenle buluşacak. Bu bir süreç ve biz bu sürecin takipçisi olacağız ve inşallah sonuçlandıracağız. Daha bismillah derken, yeni başlamışken Elazığ-Malatya arasındaki demiryolu hattının elektrikli hale gelmesi konusunda da çalışmalarımız olacağını buradan ilan etmek istiyorum. Bilindiği üzere söz konusu hattın elektrikli hale gelmesi için ihale yapıldı. Bu işin yaklaşık 600 Milyon TL’lik bir ihale bedeli var ve bu projenin yapımına da seçimlerden hemen sonra başlanacak. Proje tamamlandığında Elazığ-Malatya arasındaki demiryolu şu andaki şekliyle elektrikli hale geçecek ve dolayısıyla Elazığ-Malatya arasındaki ulaşım, taşıma, lojistik ve benzeri çalışmalar çok daha ucuza maliyeti düşük bir halde elektrikli olması hasebiyle çok daha sessiz ve daha hızlı şekilde yapılma imkanı elde edilmiş olacak. Elazığ-Malatya hızlı tren güzergahının toplamda 126 kilometre olduğunu belirten Yanılmaz, projede 3 köprü, 14 viyadük, 8 tünel, 37 alt geçit ve 20 üst geçit bulunduğunu kaydetti. Hızlı trenle ilgili iki maddeyi kamuoyuyla paylaşmış olduk. Ben bu projelerimizin her iki şehrimize de şimdiden hayırlı olmasını diliyor, projelerde emeği geçenlere ve ileriki süreçte emeği geçecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.”

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZ: “14 MAYIS’TA MİLLETİMİZLE BERABER YENİ BİR ZAFERE İMZA ATACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.
Milletvekili Adayı Öz, seçim çalışmaları kapsamında özel bir hastaneyi ziyaret ederek sağlık çalışanları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Bingöl Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Bingöllüler Buluşması” programına katılan Öz daha sonra Kırmızı Montlular Gönüllük Hareketi, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ Şubesi ve Baskilliler Derneği’ni ziyaret ederek yönetim kurulu ve üyeleri bir araya geldi, 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi. 
ÖZ: “ELAZIĞ’IMIZ 21 YILDIR OLDUĞU GİBİ BU SEÇİMLERDE DE DOĞRU ADAM VE DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM DİYECEKTİR”
AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıya da iştirak eden Milletvekili Adayı Hasan Murat, burada yaptığı konuşmada 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatarak, “Bir tarafta Türkiye Yüzyılı hedefiyle daha güçlü bir Türkiye vadedenler var. Diğer tarafta soğan patates siyasetiyle ülkenin bugününe ve yarınlarına dair hiçbir vaatleri olmayanlar, sırtını terör örgütlerine dayayanlar, eski Türkiye'ye geri dönmek isteyenler var. Önümüzdeki seçimler ülkemiz ve milletimiz için bir kader seçimidir. Bir tarafta 21 yıldır bu ülkeye çok büyük hizmetler eden AK Parti, diğer tarafta sırtını PKK’ya dayayan, sırtını Kandil’e dayayan Millet İttifakı’yla karşı karşıyayız. İnanıyorum ki Elazığ’ımız bu kader seçiminde Cumhurbaşkanımızı ve onun yol arkadaşlarını yalnız bırakmayacaktır. İşte bugün burada gördüğümüz coşku ve heyecan gösteriyor ki, Elazığ’ımız 21 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de Doğru Adam ve Doğru Adımlarla yola devam diyecektir. Millet ve memleket davamıza sahip çıkacağız. Elazığ’ımız için yarınlarımız için birlik ve beraberlik içinde daha güçlü ve güzel yarınlar için çalışacağız. Sizlerin desteğiyle, Elazığ’ımız için çok güzel hizmetlere imza atacağız. İnşallah 14 Mayıs’ta milletimizle beraber yeni bir zafere imza atacağız”
 Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi. 
Ziyaretleri kapsamında Elazığ’ın manevi kanaat önderlerinden Abdulkadir Efendi’yi ziyaret eden Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, ziyaretlerinin son durağında ise nöbetçi eczaneleri ziyaret etti.

AdminAdmin