GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-03-2023 10:47

Avrupa’da yaşayan Elazığlılardan Deprem Bölgesine Yardım

Avrupa’da yaşayan Elazığlılar Deprem Bölgesine yardım eli uzattı. Elazığ'da yardımı koordine eden Nihat Nesim Kampanyaya yönelik açıklamalarda bulundu.

Avrupa’da yaşayan Elazığlılardan Deprem Bölgesine Yardım

''Bu yardım gönüllülük esasına bağlı olarak Yurdışında yaşayan Elazığlı Hemşerilerimiz tarafından düzenlendi bizde burada bu yardımlaşma kampanyasını organize ettik. Bu yardıma Hollanda’dan destek olan dostlarımıza ve İsveçten kalkıp bu yardımı dağıtmak için Gelen Mehmet CAN ve CAN Ailesinin fertlerine yürekten teşekkür ediyorum'' dedi.

Kampanya için Elazığ’a gelen Mehmet CAN ise “ Buraya gönüllü olarak geldim hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı olmadan kardeşlerimiz ile birlikte Deprem bölgelerine yardım etmek istedik biz bu kampanyayı aile içerisinde bir kampanya olarak düşünmüştük fakat sağ olsun İsveçteki dostlarımız acıya bizde ortak olmak istiyoruz diyerek yardım eli uzattılar ve aile de başlayan kampanya kapsamlı bir yardım kampanyasına dönüştü bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Burada yardımı koordine eden Nihat Nesim Beyefendiye ve sahada bizimle çalışan hemşerilerimize minnettarız. Çocukların yüzünü güldürmek abla ve abilerimizin yanında olmak ve dede ve ninelerimizin hayır duasını almak için gelmiştik. Çok şükür insanlık görevimizi yerine getirdik. Adıyaman, Malatya ve Kahramanmaraş kırsalında bir takım malzemelerin dağıtımında bulunduk. Elimizden geldiğince yine bölgeye olan desteklerimiz sürecek. Yanıımızda olan herkese teşekkür ediyoruz'' dedi.

AdminAdmin