GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-04-2021 12:25

Barakada buluştuğu erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Elazığ'da, 17 yaşındaki Emine Fulya Akçelebi, bir barakada buluştuğu sevgilisi Salih Yılmaz Coşkun tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Arkadaşlarını arayıp, sevgilisini öldürdüğünü itiraf ettikten sonra olay yerinden kaçan Salih Yılmaz Coşkun'un yakalanması için polisin çalışması sürüyor.

Barakada buluştuğu erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
"

Olay, dün gece saatlerinde Aksaray Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Kuleli sokaktaki bir barakada buluşan Emine Fulya Akçelebi ile sevgilisi Salih Yılmaz Coşkun arasında henüz belirlenemeyen sebeple sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Salih Yılmaz Coşkun, üzerinde taşıdığı bıçakla sevgilisi Emine'ye saldırdı. Emine Fulya Akçelebi, aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılırken, Salih Yılmaz Coşkun ise arkadaşlarını telefonla arayıp, "Sevgilimi öldürdüm" dedi.

Salih Yılmaz'ın arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hareketsiz yatan Emine Fulya Akçelebi'yi kontrol eden sağlık ekipleri, vucudunda çok sayıda bıçak darbesi olan genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. İncelemenin ardından cansız bedeni otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. Genç kızın cenazesi yarın Fevzi Çakmak Cemevinde cenaze namazı kılınarak merkeze bağlı Avcılı köyünde toprağa verilecek.

Polis ekipleri, sevgilisini öldürdükten sonra olay yerinden kaçan Salih Yılmaz Coşkun'un yakalanması için başlattığı çalışma ise sürüyor.

Ötayandan Emine Fulya Akçelebi'nin olaydan önce saat 15.30 sıralarında babasıyla görüşerek kardeşini parka götüreceğini söylediği, konuşmadan sonra kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

 

Aksaray Mahallesi Muhtarı Özcan Bal, olayla ilgili şunları söyledi," Dün 22.30 sıralarında mahalleden vatandaşlarımız bizi aradı. Böyle bir olayın olduğunu bize ilettiler. Biz de olay yerine geldik. Polis arkadaşlar ve olay yeri inceleme buradaydı, cenaze aracı buradaydı. Daha sonrasında cenaze aracıyla cenazeyi götürdükten sonra olay yeri inceleme de tüm delilleri toplayarak buradan çıktı. Kız bu mahallede ikamet eden bir kız değil. Çocuk da deprem sürecinden sonra farklı bir mahallede ikamet ederken evleri yıkıldıktan sonra burada amcasının evine taşınıyorlar. Yaklaşık 1 yıldır burada ikamet ediyorlar. Bu şekil bir barakada büyük ihtimal arkadaşlardı, beraber büyük ihtimal gelmişlerdi. Tabii hepimizin istemediği olaylar. Bu şekil anılmayı ülke olarak, şehir olarak ve mahalle olarak istemeyiz. Kadın cinayetine hepimiz karşıyız, sık sık da ülkemizde bu dile geliyor"

Haberin Galerisi : Barakada buluştuğu erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
AdminAdmin