GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-02-2023 20:59

Başkan Alan Depremde Zarar Gören Üye ve Esnafı Ziyaret Etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 1.Harput Caddesi, Gazi Caddesi ve Elazığ TSO Eski Hizmet Binası’nda bulunan Üye ve Esnafları ziyaret ederek deprem sonrası süreçteki sıkıntıları dinledi.

Başkan Alan Depremde Zarar Gören Üye ve Esnafı Ziyaret Etti

Esnafımız zor durumda

Maalesef Gazi Caddesindeki binalarımız yıkılıyor. Esnaflarımız zor durumda. Rabbim ölüm vermesin. Malımız bir şekilde yerine gelir. Asfalt zarar görmesin diye bir hafriyat çalışması gerçekleşmiş, binaların yıkımına başlanacak. Tabii yıkımı kim gerçekleştiriyor bir bilgimiz yok. Yıkımları eş zamanlı ve ivedi şekliyle bitirmeleri gerekiyor ki esnafımız mağdur olmasın. Yıkım ekiplerinin bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Zor bir süreçten geçiyoruz. Üyelerimizi ve esnafımızı ziyaret ettik, haliyle bir ürkeklik var. İşyerlerinin bazıları açık ancak ne gelen var ne giden. El birliğiyle bu süreci de atlatacağız. Allah beterinden saklasın. “dedi.

 

Elazığ Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi İlan Edilmelidir.

Zarar görmüş üye ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Elazığ TSO Eski İş Merkezimiz de ağır hasarlı. Buranın alt tarafındaki esnafımız dükkanlarını boşaltıyorlar. Ciddi sıkıntı ve problemler var. Bizler bu sıkıntılara çözüm olmak için döne döne söylüyoruz; Elazığ’ın Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmelidir. Üyelerimizin ve esnafımızın mücbir sebepler kaynaklı imkanlardan faydalanmalıdır. Bu konuyu sayın Milletvekilimiz Metin Bulut’a da ifade ettik. O da konuyla ilgilendiğini ve bunun gerçekleşeceğini ifade ettiler. Üyelerimize ve esnafımıza katkı sağlamak için elimizden gelen herşeyi yapacağız dedi.

AdminAdmin