GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-12-2022 14:57

Başkan Alan: Hekimlerimiz Tarafından Acil Olarak Bypass Kararı Alındı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, hekimler tarafından acil olarak Bypass kararı alındığını belirterek,"15 günlük tedavi sürecimi tamamladıktan sonra memleketimize hizmet vermeye kaldığımız yerden devam edeceğiz"dedi.

Başkan Alan: Hekimlerimiz Tarafından Acil Olarak Bypass Kararı Alındı

Başkan Alan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

 

Kıymetli Elazığ Kamuoyu, Kıymetli dostlarım ve hemşehrilerim;

Seçim süreci boyunca yaşadığım şiddetli göğüs ve kalp ağrısı nedeniyle tedavi amaçlı gittiğim hastanede yapılan tetkikler neticesinde sanal anjiografi sonucu 5 damarın yüzde 90 ile yüzde 100 arası tıkalı olduğu tespit edilmişti.

Hekimlerimizin ivedilikle anjiyo ve bypass olma gerekliğine rağmen yapılacak seçimlere 1 ay gibi kısa sürenin kalması münasebetiyle böyle bir atmosferde başlayacak tedavi sürecimin ve ekip arkadaşlarımızın motivasyonunu olumsuz yönde etkileyeceği düşüncesiyle tehir kararı almıştık.

Netice itibariyle üyelerimizin büyük teveccühü, dostlarımızın duası ve alnımızın akıyla seçim sürecimizi tamamladık. Başta Odamızın çok kıymetli üyeleri olmak üzere paydaşlarımızın ve değerli hemşehrilerimizin tebriklerini almamızın akabinde geçtiğimiz hafta içerisinde TOBB’ni de ziyaret ederek Genel Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüşmelerimizi yaptık.

Ankara’da gerçekleştirilecek olan Elazığ Tanıtım Günleri etkinliği için uzattığım Ankara programımızda oluşan boşluktan istifade edip zamanı verimli değerlendirme adına tedavi amaçlı hekimlerimizle bir araya gelerek gerekli testlere girdim. Yapılan tıbbi inceleme ve tetkikler neticesinde bir daha ertelemenin ciddi sıkıntılar doğuracağı kanısıyla hekimlerimiz tarafından acil olarak Bypass kararı alındı.

12 Aralık Pazartesi günü yapılacak Bypass ameliyatı, akabinde 15 günlük tedavi sürecimi tamamladıktan sonra Allah’ın inayeti, siz değerli üyelerimizin destekleri ve hemşehrilerimizin duaları ile memleketimize hizmet vermeye kaldığımız yerden devam edeceğiz.

AdminAdmin