GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-12-2022 16:41

Başkan Alan, Sağlık Durumu ile Alakalı Açıklamalarda Bulundu

Uzun süreden beri yaşadığı kalp sıkıntısı nedeniyle Ankara’da Bypaas ameliyatı geçiren Elazığ TSO Başkanı İdris Alan yoğun bakım ünitesinden normal servise alındı. Başkan Alan yaptığı açıklama ile sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Başkan Alan, Sağlık Durumu ile Alakalı Açıklamalarda Bulundu

Bypass ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesine alınan Elazığ TSO Başkanı İdris Alan süreç ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada yoğun bakım sürecinden tedavi sürecine gelen telefonlara cevap veremediğini ifade eden Başkan Alan çok değerli üyelerimiz başta olmak üzere arayan soran tüm dost arkadaş ve hemşehrilerimize teşekkürü bir borç biliyorum.

 

Süreç içerisinde bizleri yalnız bırakmayarak Ankara’ya kadar zahmette bulunup gelen değerli arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum diyen Başkan Alan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

Allah’a şükürler olsun, başarılı geçen bypass ameliyatımızın ardından yoğun bakım sürecimizi de sağlıkla atlattık. Tetkik, tedavi sürecimizin başlangıcından yoğun bakım sürecine kadar geçirdiğimiz bütün evrelerde başarı kaydeden çok kıymetli doktorlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.

 

Sağlık durumumla alakalı açıklama yaptığımız andan itibaren gelen çok sayıda aramalara zorunlu cevap verememenin üzüntüsünü yaşıyor bu konuda çok değerli dostlarımızın engin anlayışlarına sığınıyorum.

 

Bu vesile ile geçirdiğim operasyon nedeni ile arayan, soran, kısa mesaj yolu ve sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun dileklerini iletip hayırlı şifalar temennilerinde bulunan, zahmet buyurup Ankara’ya kadar gelip ziyarette bulunan ve bu süreçte dualarıyla yanımızda olup manen bizlere güç veren herkese teşekkür ediyor saygı ve selamlarımı iletiyorum.

 

Allah hepinizden ebeden razı olsun.

AdminAdmin