GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-10-2022 14:07

Başkan Işıkver'den Teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, ‘Adım Adım 2023; Köyüm Benim’ programının ardından açıklamalarda bulunarak “Bizleri bağrına basan hemşehrilerime canıgönülden teşekkür ederim” dedi.

Başkan Işıkver'den Teşekkür

Başkan Işıkver'in açıklaması ise şöyle:

 

"Sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli Beyefendinin, "köye giden yüreğini de alıp gitmelidir bizde de o yürek var. Yağız yüzlü, elleri nasırlı köylülerimizin bir adım arkasındayız onlarla beraberiz. Her sorunlarında bir adım arkalarına baktıklarında bizleri görecekler.." şiarıyla başlatmış olduğu, 
ADIM ADIM 2023; KÖYÜM BENİM temalı sohbet toplantılarının ilkini 7-9 Ekim tarihleri arasında ilimizde düzenlemiş olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz..

ADIM ADIM 2023; KÖYÜM BENİM ELAZIĞ’ temalı sohbet programımız kapsamında Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle ilimize teşrif eden, MHP Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz Sn.Yaşar Yıldırım, MHP MDK Üyesi Sn.Özmen Alp Giray Erdemir, MYK Üyelerimiz Sn.Alper Erdem ve Sn.Eyüp Gönültaş'tan oluşan heyet 3 gün boyunca çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundular..

Toplantılarımızın amaç ve gayesi; köylülerimizle hemhal olmak, bölgenin sorunlarını dinlemek, köylerimizin sorunlarını doğru algılamak, insanımızın sorunlarıyla gönülleri birleştirmek suretiyle, sıkıntıları yerinde dinlemek köylülerimizin daima yanında olduğumuzu göstermekti. Yaklaşık 25 köyümüzü ziyaret ederek köy sakinleri ile bir araya gelerek bunu gerçekleştirdik..

Hamdolsun gittiğimiz her köyde heyetimiz, yoğun ilgi ve teveccüh ile karşılandı. Bizleri bağrına basan, ağırlayan, heyecanımıza heyecan katan, bizlere inanan ve güvenen hemşehrilerime canıgönülden
teşekkür ederim..

Ziyaretlerimiz, 2023 yılının Haziran ayına kadar durmadan, durgunluk emaresi dahi göstermeden devam edecek, sürekli bir adım önde olmanın gayesi ve amacı içinde olacağız..

Bu vesileyle, toplantılarımızın gerçekleşmesinde, organizasyonunda ve hazırlık aşamasında büyük gayret ve fedakârlık gösteren; İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine,  İl- İlçe ve KAÇEP Yönetim Kurulu Üyelerimize, Ar-Ge ve Tanıtım Medya Birimimize, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimize, Yol ve Dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Ayrıca bizleri köylerinde misafir eden, samimiyle karşılayan Muhtarlarımıza ve Köy Sakinlerine hassaten teşekkür ederim. Programlarımız boyunca bizlere eşlik eden, Basınımızın Güzide Temsilcilerine ve bizlerin güvenliğini sağlayan Kahraman Kolluk Kuvvetlerine müteşekkiriz..

Gerçekleştirmiş olduğumuz toplantıların ilimize ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum"

AdminAdmin