GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-05-2023 14:01

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “21 YILDA NEREDEN NEREYE GELDİĞİMİZİN ŞAHİDİ MİLLETİMİZDİR”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Elazığ’ımız, 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’mizin yanında yer alarak eser ve hizmet siyasetine devam diyecektir.” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “21 YILDA NEREDEN NEREYE GELDİĞİMİZİN ŞAHİDİ MİLLETİMİZDİR”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmaları kapsamında İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Milletvekili Adayı Erol Keleş ile birlikte Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. 
Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, hem esnaflardan hem de vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar, attığı her adımda şehre kazandırılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.
AK Parti ruhunun hizmet ve eser siyasetiyle vücut bulduğunu, ülkenin daha güçlü yarınlara ulaşmasının Doğru Adım ve Doğru Adam diyerek yola devam etmekten geçtiğini ifade eden Başkan Şerifoğulları, vatandaşlardan 14 Mayıs Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.
“MİLLETİMİZ 14 MAYIS’TA ESER VE HİZMET SİYASETİNE DEVAM DİYECEKTİR”
Başkan Şerifoğulları, “Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte milletvekili adaylarımızla, teşkilatımızla sürekli olarak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını, taleplerini dinliyoruz. AK Parti'mizin 21 yılda milletimize ve ülkemize kazandırdığı asırlık eser ve hizmetleri anlatıyoruz. Zaten bu kazanımların her birini milletimizle omuz omuza kazandık. 21 yılda nereden nereye geldiğimizin şahidi milletimizdir. Görüyoruz ki millete ve memlekete hizmetkar olma gayesi ile yürüyen AK kadrolar, milletimizin gönlünde yerini almıştır. Elazığ, insanımızın daha müreffeh yarınlara ulaşması;
ulaşımda, savunma sanayiinde, eğitimde, sağlıkta zirveye yürümesi için 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’mizin yanında yer alarak eser ve hizmet siyasetine devam diyecektir.” diye konuştu.
“VERDİĞİMİZ HER SÖZÜN ALTINDA İMZAMIZ VAR VE BİR BİR HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDİYORUZ” 
Elazığ’da hayata geçirdikleri hizmetlere atıfta bulunan Başkan Şerifoğulları, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Elazığ’ımızın her alanda gelişmesi vizyon ve kimlik sahibi bir kent olması için gayretle çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Günü kurtarmak adına hiçbir vaadimiz ve çalışmamız olmadı. Bu şehrin en önemli sorunu olan ve kimsenin kolay kolay cesaret edemeyeceği bir altyapı problemimiz vardı. Ne pahasına olursa olsun dedik ve birincil önceliğimiz olarak çalışmalarımız başlattık. Şu an çalışmalar devam ediyor. Çünkü bu şehri geleceğe hazırlarken temelden başlamamız gerekiyordu ve başladık. Zor bir süreci, hemşehrilerimizle güven duygusu içerisinde sürdürüyoruz. Şehrimizin kent kimliğine en önemli katkılar arasında gördüğümüz iki kent meydanını ve yer altı otoparklarını hizmete sunduk. Nefes alan bir şehir hedefiyle şehrimizin dört bir yanında yeni yaşam alanları oluşturduk. Gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız ve engelli kardeşlerimize pozitif ayrımcılık sağlayan bir çok projeyi hayata geçirdik. En kıymetli mirasımız olarak gördüğümüz Harput’umuzun sahip olduğu değerlerle yeniden yaşayan bir şehir olması için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Kısacası verdiğimiz her sözün altında imzamız var ve bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. İşte bugün bütün bu gayretlerimizin karşılığını elini sıktığımız her bir hemşehrimizin dualarıyla alıyoruz. Bugüne kadar istikametini milletiyle çizmiş, milletinin derdiyle hemhal olmuş, milletinin hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürmüş güçlü kadrolar olarak milletimiz ve memleketimiz için hizmetlerimize devam edeceğiz. İnşallah adım adım yaklaştığımız 14 Mayıs Seçimleri'nde milletimizle omuz omuza Türkiye Yüzyılı destanını başlatacağız. Elazığ’ımız tüm gücüyle Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’mize sahip çıkacak, ülkemizin şahlanış dönemini başlatacaktır.” diye konuştu.

AdminAdmin