GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-02-2023 18:53

Başkan Şerifoğulları, Malatya’da Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplam 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketinin 8. gününde de depremin en fazla etkilediği illerden biri olan kardeş şehir Malatya’da incelemelerini ve çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları, Malatya’da Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Bu kapsamda depremin ilk dakikalarından itibaren depremzede vatandaşlar için çalışmalarını sürdüren Başkan Şerifoğulları, ilk olarak Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile birlikte depremde yıkılan ve hasar gören binaları inceledi.

Kardeş şehir Malatya’nın yanında olan, onlara bir ve beraber olduğunu hissettiren Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi olarak her daim yanlarında olduklarını ve yaşananların üstesinden birlikte geleceklerini vurguladı.

Daha sonra AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile birlikte depremzedelere geçmiş olsun dileğinde bulunan ve onların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Şerifoğulları, yaşanan acı felaketin ilk gününden itibaren canla başla depremzedeler için çalışmalar yürüten gönüllülere ve çalışanlara kolaylıklar diledi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “DEVLETİMİZİN TÜM BİRİMLERİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN SEFERBER OLMUŞ DURUMDA”

Devletin tüm varlığı ile bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketinin ilk dakikalarından itibaren yaraların en hızlı şekilde sarılması için personellerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Devletimizin tüm birimleri vatandaşlarımız için seferber olmuş durumda. Bizler de Elazığ Belediyesi olarak tüm gücümüzle kardeş şehir Malatya’mızın yanındayız. Yıkımın boyutu ne yazık ki çok ağır. Devlet millet kaynaşmasının çok güzel sergilendiği bu ortamda yaralarımızı hep birlikte saracağız. Bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.” dedi.

AdminAdmin