GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-05-2023 14:35

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Engelliler Haftası" nedeniyle yayımladığı mesajında, “Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, yaşam kalitesi yüksek, daha müreffeh bir şehir için inançla ve aşkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Başkan Şerifoğulları, mesajında şunları kaydetti: 
“Göreve geldiğimiz günden itibaren insanı merkeze alan bir yönetim anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürürken, sanattan siyasete, eğitimden iş dünyasına hayatın her alanında elde ettikleri başarılarla örnek bir duruş sergileyen engelli kardeşlerimizin yaşam kalitesini yükseltmenin ve hayatlarını kolaylaştırmanın gayreti içerisinde olduk. 
Engelli kardeşlerimizin sahip oldukları yaşam standardının, toplumun gelişmişlik düzeyiyle doğru orantılı olduğu gerçeğinden yola çıkarak engelsiz bir şehir hedefiyle her alanda çalışmalarımızı yürütüyor, desteklerimizle engelli kardeşlerimizin yanında yer alıyoruz. Bu gaye doğrultusunda modern, donanımlı ve kıymetli bir yatırım olarak hizmete sunduğumuz Engelsiz Yaşam Merkezi'mizde düzenlenen eğitim programlarıyla özel gereksinimli bireylerin kişisel gelişimlerine katkı sağlarken; sosyal, sportif ve sanatsal içerikli aktivitelerle de kişisel becerilerinin geliştirilmesine olanak sağlıyoruz. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, yaşam kalitesi yüksek, daha müreffeh bir şehir için inançla ve aşkla çalışmalarımızı sürdürürken, engelli kardeşlerimizin yaşamın her alanında aktif olarak yer almaları ve yaşam kalitelerinin artırılması için de aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 
Bu vesileyle her türlü olumsuzluk karşısında örnek bir duruş sergileyerek mücadele azmini ve kararlılığını kaybetmeyerek hedeflerine yürüyen ve topluma ilham kaynağı olan tüm engelli kardeşlerimizi yürekten tebrik ediyor, engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum.”

AdminAdmin