GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-05-2021 15:55

Başkan Şerifoğulları’ndan Kadir Gecesi Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Kadir Gecesi Mesajı
"

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu bu kutsal gecenin, idrakine varılarak yaşanmasını temenni eden Başkan Şerifoğulları, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazanın son günlerini yaşarken bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi'ne erişmenin huzurunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki hepimiz bu mübarek geceyi manevi dünyamızı aydınlatmak ve gecenin bereketinden yararlanmak için dualarla geçireceğiz. Rabbimden bizleri sağlıklı, huzurlu, birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı'na eriştirmesini dileyeceğiz.

Maalesef ki içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçten dolayı Ramazan ayını olduğu gibi Kadir Gecemizi de hüzünlü bir şekilde karşılıyoruz. Bu yıl da birlikte ibadet edebilmenin, yan yana saf tutabilmenin feyzini ve mutluluğunu yaşayamıyoruz.

Bizler belediye olarak bu zorlu süreçte daima desteğini hissettiğimiz vatandaşlarımıza, aynı destek ve inançla hizmet etmeyi sürdürüyoruz.

Ramazan ayını ve karşılamaya hazırlandığımız Ramazan Bayramı'nı, şuuruna vararak yaşamak için temizlikten gıda yardımına, iftar yemeğinden evde bakım hizmetlerine gerekli bütün çalışmaları eksiksiz bir şekilde yerine getirmek için gayretle çalışıyoruz. Ramazan ayının ilk gününden itibaren evlerinde yemek yapamayacak durumda olan hasta, yaşlı, engelli ya da kimsesiz vatandaşlarımıza, haftanın 7 günü sıcak yemek ulaştırıyor ve aynı zamanda kendilerine evde bakım ve temizlik hizmeti veriyoruz.

‘Komşusu Açken Tok Yatan Bizden Değildir’ Hadis-i Şerifiyle örtüşen bir hizmet anlayışıyla ilerlediğimiz bu yolda  kapısını çalmadık, yüreğine dokunmadık bir ihtiyaç sahibi bırakmayacağız inşallah.

Özellikle tam kapanma kurallarının uygulandığı bu süreçte, ilgili birimlerimizle birlikte ihtiyaç duyulan her noktada hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza maddi manevi desteklerimizi sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin ve hemşehrilerimin Kadir Gecesi'ni bir kez daha kutluyor rabbimden bizleri tekrar aynı sofralarda buluşacağımız, bayramları bayram havasında yaşayacağımız sağlıklı ve güzel günlere ulaştırmasını diliyorum.”

AdminAdmin