GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-05-2022 14:55

Başkan Şerifoğulları’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bizleri bir ve beraber kılan bu manevi atmosferin insanlık için esenlik ve huzura vesile olması temennisiyle, kıymetli hemşehrilerim başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları’ndan Ramazan Bayramı Mesajı
"

Başkan Şerifoğulları yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarıyla maneviyatını en güzel şekilde yaşadığımız rahmet, merhamet ve mağfiret mevsimi Ramazan ayını idrak ederek, bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Elazığ Belediyesi olarak Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'mizde düzenlediğimiz Ramazan programlarımızla binlerce hemşehrimizle Ramazan ayının sevincini paylaştık. İftarda, sahurda, teravih sonralarında bu manevi iklimi doyasıya yaşamış olduk. Sosyal belediyecilik çalışmalarımızla hemşehrilerimizin yanı başında olduk. Bu güzel iklimin ardından Ramazan Bayramı'na kavuşuyoruz.

Bayramlar; birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, manevi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı müstesna bir zaman dilimidir.

Son iki yılda aramıza mesafeler koyan pandemi sürecini devletimizin güçlü tedbirleriyle geride bırakmış olmanın mutluluğuyla sevdiklerimize doyasıya sarılacağımız bir bayram yaşayacağız. Büyük bir özlemle beklediğimiz eski bayramlarımıza kavuşmanın sevincini ve coşkusunu da birlik ve beraberlik içerisinde paylaşacağız.

Bizleri bir ve beraber kılan bu manevi atmosferin insanlık için esenlik ve huzura vesile olması temennisiyle, kıymetli hemşehrilerim başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.”

AdminAdmin