GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-04-2022 15:50

Başkan Şerifoğulları’nın Destekleriyle Elazığ Belediyespor Bünyesinde E-Spor Takımı Kuruldu

Gençliğe, spora ve sporcuya destek olmaya devam eden Elazığ Belediyesi, sporu daha geniş kitlelere ulaştırmak adına yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Başkan Şerifoğulları’nın Destekleriyle Elazığ Belediyespor Bünyesinde E-Spor Takımı Kuruldu
"

Birçok spor dalında aktif olarak yer alan Elazığ Belediyespor Kulübü bünyesinde E-Spor takımı kuruldu. 

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nin öncülüğünde kurulan E-Spor takımı ile teknolojiye ve spora meraklı olan Elazığlı gençler bir araya gelerek hem spor yapacak hem de eğlenecek.  

OYUNCU SEÇMELERİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Valorant, FIFA 2022, CSGO, Formula 1, League of Legends, PUBG ve PES 2022  oyunlarında mücadele edecek Elazığ Belediyespor E-Spor takımı için oyuncu seçmeleri gerçekleştirilecek. Ardından sporcu lisanslama işlemleri yapılacak.

Elazığ Belediyespor E-Spor takımı Türkiye E-Spor Federasyonu tarafından kurulan liglerde ve düzenlenen turnuvalarda boy gösterecek.

CELAYİR: “SAĞLADIKLARI İMKAN VE DESTEKLERDEN DOLAYI BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDERİZ”

“Elektronik Spor”un Elazığ’da yaygınlaşması ve gençlerin kendilerini dijital dünyada tanıtabilmeleri noktasında E-Spor takımını kurduklarını ifade eden Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir, “E-Sporda kendini geliştirmek isteyen gençlerin teknolojik yeteneklerine yatırım yapması ve keyifli vakit geçirmeleri adına Belediye Başkanımızın destekleriyle E-Spor takımı kuruldu. Tüm dünyanın radarına aldığı ve geniş oyuncu kitlelerine ulaşmış elektronik sporların  Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları'nın sayesinde Elazığ'ımızda da yaygınlaşması, gençlerin kendilerini dijital dünyada tanıtabilmesi adına E-Spor projemizi hayata geçiriyoruz.

 “ULUSAL VE ULUSLARARASI MÜSABAKALARDA ŞEHRİMİZİ TEMSİL EDECEĞİZ”

Dünyada spor endüstrisi içerisinde yıllık 100 milyar dolarlık bir paya sahip olan E-Spor artık Elazığ Belediyespor Kulübü'nün branşları içerisinde yerini alacak. Takımımız ulusal ve uluslararası müsabakalarda şehrimizi ve ülkemizi temsil edecek.

Bizlere bu fırsatı sağlayan  ve desteklerini esirgemeyen değerli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyoruz.” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI:“GENÇLERİMİZE YÖNELİK BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla gençlere yönelik birçok projeyi hizmete geçirdiklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise, “Elazığ Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında yer alarak her zaman gençlerimize destek olduk.  Şehrimizde spor aktivitelerini artırmaya yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalar doğrultusunda Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi'mizden gelen talep ve istekler doğrultusunda, Elazığ Belediyespor Kulübü'müz bünyesinde E-Spor takımımızı kurduk.

“GENÇLERİMİZİ E-SPOR TAKIMIMIZA KATILMAYA DAVET EDİYORUM”

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyuncunun internet aracılığıyla buluşup oyunlar oynadığı, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarının yapıldığı  “Elektronik Spor” platformunda Elazığ Belediyespor olarak yer alacak olmak bizler için gurur verici. Hayata geçirdiğimiz E-Spor takımımızla geleceğimiz olan gençlerimizi böylelikle sanal dünyada da destekleyeceğiz. İl dışından şehrimize gelerek eğitim-öğretim hayatını sürdüren öğrencilerimiz ile Elazığlı tüm gençlerimizi E-Spor takımımıza katılmaya davet ediyorum. ” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin