GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-04-2021 14:17

Başkan Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
"

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım mesajında; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve gururla kutladığımız, 23 Nisan 1920 tarihi, sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihini değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gündür. 

İstiklal Savaşımızın lideri, Gazi Mustafa Kemal tarafından çocuklarımıza armağan edilen ve dünyadaki tek çocuk bayramı olan bu bayram; aziz vatanımızı her alanda en ileriye taşımak için yılmadan, büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmamıza, kenetlenmemize vesiledir.
Bize düşen görev ise çocuklarımızı bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan, başarılı, demokrasiye ve insan haklarına saygılı vatan ve milletini seven bireyler olarak yetiştirmektir.
Bu vesileyle yarınlarımızın güvencesi, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve bütün vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin