SPOR
Giriş Tarihi : 12-12-2022 15:05

BASKETBOL YEREL LİG U18 KIZ-ERKEK MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Türkiye Basketbol Federasyonu Elazığ Basketbol İl Temsilciliğimizin 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan U18 kız-erkek Yerel Lig müsabakaları sona erdi.

BASKETBOL YEREL LİG U18 KIZ-ERKEK MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Türkiye Basketbol Federasyonu Elazığ Basketbol İl Temsilciliğimizin 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan U14-U16-U18 kız- erkek Yerel Lig müsabakaları Yakup Kılıç Spor Salonu’nda 1 Kasım’da başlamıştı. Bu kapsamda 24 -7 Aralık tarihleri aralığındaki U18 müsabakası sona erdi.

Dereceye giren U18 Kız basketbol takımları;

  1. Elazığ Belediyesi Akademi Kulübü
  2. Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü ( A Takımı)
  3. Elazığ Basketbol Spor Kulübü

Dereceye giren U18 Erkek basketbol takımları;

  1. Gençlik Merkezi Spor Kulübü
  2. Gençlik ve Spor Kulübü
  3. Elazığ Basketbol Spor Kulübü

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, “ Basketbol il temsilciliğimizin faaliyet programında yer alan Yerel Lig müsabakaları kapsamında U18 müsabakası tamamlandı. Müsabakada ter döken sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Devam eden müsabakalardaki tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Bilindiği üzere Elazığ’ı spor da marka şehir haline getirmek adına gerek yatırımlarla gerekse müsabakalarla Spor Şehri Elazığ sloganıyla faaliyetlerimizi yapmaya ve sporcu kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Basketbolda güzel bir oluşumumuz var ve bu oluşumun meyvelerini ilerleyen yıllarda alacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile bir kez daha müsabakalara katılan tüm takımlarımıza ve teknik ekibe başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin