GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-01-2023 16:44

Beşir Derneği İl Temsilcisi Aslan: Türkiye İkincisi Olduk

Beşir Derneği Elazığ Temsilcisi Burhanettin Aslan, temsilcilik olarak derneğin 11. yılında Türkiye ikincisi olduklarını söyledi.

Beşir Derneği İl Temsilcisi Aslan: Türkiye İkincisi Olduk

Doğal afet veya başka sebepler sonucunda dünyanın herhangi bir noktasında, çaresiz, evsiz kalmış, salgın hastalıkların pençesinde olanlara merhamet elini uzatan Beşir Derneği, 11’inci yılını kutluyor. 11 yılda birçok gönle dokunduklarını kaydeden Beşir Derneği Elazığ İl Temsilcisi Burhanettin Aslan, “Türkiye genelinde tüm temsilciliklerle beraber istişare ve değerlendirme toplantımızı yaptık. Geçen yıl onuncu yılımızdı, bu yıl ikinci onuncu yılımıza girdik, on birinci yılımızı idrak etmiş olduk. Bu çerçeve içinde bizimle beraber olan bütün gönüllü arkadaşlarımıza, özellikle bayan gönüllülerimize ve bu hizmetlerin yapılması çerçevesinde bize katkı sunan bağışçılarımıza, yardımseverlere, hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ASLAN: TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDUK

 

AFAD ekibi kurduklarını kaydeden Aslan, “Bölgemizde tüm hizmetler çerçevesi içinde ikinci olduk. Türkiye geneli toplantı kategorisi çerçevesi içerisinde Türkiye ikincisi olduk. Biz bu çerçeve içinde gönüllülerimize, sahada olan gönüllülerimize özellikle hasetten bayan gönüllülerimize çok teşekkür ederiz. Bu hizmetleri yapmamıza bize vesile olan bütün hayır sahiplerine teşekkür ediyoruz. Tekrar inşallah hayrımızın daha katlanarak artmasını, Elazığ’ımızın Türkiye’de bu çerçeve içinde; ‘hayırda yarışınız’ efendimiz S.A.V’nin emri, sünneti gereği üzere bizde inşallah hayırda yarışmaya devam edeceğiz. Gönlümüz Türkiye birinciliğini almakta. Mesele derece değil, bu bizi ne yapıyor? İhtiyaç sahiplerinin gönlünü kazanmaya vesile oluyor. Biz sahada sizin hayrınıza vesile olmaya talibiz. Dünyanın her tarafında bu hayrınızı ihtiyaç sahiplerine, yetimlere ulaştırıyoruz. Ayriyeten AFAD arama kurtarma ekibimizi de kurduk. Allah vermesin, afet durumunda her bölgede sahada olmaya çalışıyoruz, devlerimizin yanındayız” şeklinde konuştu.
 

AdminAdmin