GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-04-2022 15:09

BİRİKMİŞ ELEKTRİK BORÇLARINA FAİZ AFFI GELİYOR

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), tüketicilerin 2021 yılına kadar olan dönemdeki elektrik borcuna ait faizin silineceğini duyurdu.

BİRİKMİŞ ELEKTRİK BORÇLARINA FAİZ AFFI GELİYOR
"

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketicilerin, elektrik borçları için 31 Temmuz 2022 tarihine kadar Fırat EDAŞ İlçe Yöneticilikleri ile İl Müdürlüklerine başvuruda bulunmaları gerekiyor.

 

Fırat EDAŞ, Covid-19 salgını kapsamında tüketicilere destek olmayı sürdürüyor. Doğu Anadolu Bölgesi’nin dört ilinde elektrik dağıtım hizmeti sunan Şirket, tüketicilerin 2021 yılına kadar olan döneme ait icra ve dava aşamasındaki borçları için kampanya başlattı.

 

Şirket, bu kapsamda 2021 yılına kadar olan elektrik borçlarında, ana parası için peşin ödemenin yapılması koşulu ile faizin silineceğini açıkladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, “Faizi Siliyoruz” kampanyası kapsamında, icra takibine uğramış olsa dahi yüzde 100'e kadar faiz indirimi yapılacak. Kampanya, kaçak veya usulsüz kullanım kaynaklı borçlar için geçerli olacak.

 

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketiciler, 31 Temmuz 2022 tarihine kadar Fırat EDAŞ İlçe Yöneticilikleri ile İl Müdürlüklerine başvuruda bulunarak faiz affından yararlanabilecek.

 

Fırat EDAŞ, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında tüm abone gruplarında desteğe yönelik kampanyalarına devam edeceğini belirterek, tüketicilerin yanında olduklarının mesajını verdi.

Tüketiciler, kampanya detaylarına www.firatedas.com.tr/kampanya adresi üzerinden ulaşabilecek.

AdminAdmin