GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-06-2021 09:56

Down sendromlu Enes’in Jandarma olma hayali gerçek oldu 

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, Down sendromlu 30 yaşındaki Enes Polat’ın Jandarma olma hayalini gerçekleştirdi.

Down sendromlu Enes’in Jandarma olma hayali gerçek oldu 
"

Jandarmaya büyük hayranlık duyan Enes’in annesi Çiçek Tutuş, İl Jandarma Komutanlığı ile irtibata geçerek “Enes’in Jandarma olma hayalinin olduğunu ve Jandarma araçlarını gördüğünde çok heyecanlandığını” iletmesi üzerine İl Jandarma Komutanlığınca Enes’in hayalini gerçekleştirmek için seferber olundu.
 

Enes’e Jandarma kıyafeti giydirilip evinden alınarak İl Jandarma Komutanlığında ailesi ile birlikte ağırlandı. Enes'i Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Suat Kenç karşıladı. Daha sonra görevli personel tarafından tanıtılan araçlara bindirilen Enes, kendisi için hazırlanan iz takip köpeği Dost’un gösterisini seyretti. Ardından üzerinde resmi olan yaş pastayı kesen Enes’e Albay Ali Yıldız tarafından oyuncak Jandarma arabası hediye edildi. Ziyaretin bitimine müteakip Enes, tekrar Jandarma aracı ile evine bırakıldı. 


 

Enes’in annesi Çiçek Tutuş ve Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Suat Kenç, İl Jandarma Komutanlığının Down sendromlu Enes’in hayalini gerçekleştimelerinden dolayı teşekkür etti.

AdminAdmin