GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-04-2022 13:48

Elazığ Belediyesi Emrah Güneş Konseri Düzenledi

Ramazan ayının manevi iklimi ve coşkusu, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Emrah Güneş Konseri Düzenledi
"

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin 12. gününde tasavvuf müziği sanatçısı Emrah Güneş Elazığlılarla buluştu.

Birbirinden güzel ilahiler seslendiren hemşehrimiz Emrah Güneş, etkinliğe katılan vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Program, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’nun mahalli sanatçımız Emrah Güneş’e plaket ve hediye takdimiyle sona erdi.

MUHSİN KARA BUGÜN KUR’AN-I KERİM DİNLETİSİ SUNACAK

Gönüllere dokunan sesiyle yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i hem Arap hem de Türk tavrıyla okuyan İmam-Hatip Muhsin Kara, 14 Nisan Perşembe günü (Bugün) Kur’an-ı Kerim dinletisi sunacak.

MURAT BELET İLAHİLERİYLE ELAZIĞLILARLA BULUŞACAK

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri programlarında 15 Nisan Cuma günü saat 21.30’da tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinden Murat Belet, seslendireceği ezgi ve ilahileriyle dinleyicileriyle buluşacak.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

AdminAdmin