GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-04-2022 16:37

Elazığ Belediyesi’nden Muhteşem Abdurrahman Önül Konseri

On bir ayın sulatanı Ramazan ayı süresince devam edecek olan Elazığ Belediyesi Ramazan etkinlikleri, tasavvuf müziğinin güçlü sesi Abdurrahman Önül’ün dinleti programıyla başladı.

Elazığ Belediyesi’nden Muhteşem Abdurrahman Önül Konseri
"

Şehrin gelecek vizyonuna değer katan bir konseptle hizmete sunulan ve Ramazan ayı programlarıyla kapılarını açan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen konser, Elazığlılardan yoğun ilgi gördü.

Eserleriyle milyonların büyük beğenisini kazanan Abdurrahman Önül, seslendirdiği birbirinden güzel ezgilerle bir kez daha gönülleri fethetti. Konser alanını dolduran Elazığlılar, sanatçının ezgilerine hep birlikte eşlik ettiler.

Elazığ Belediyesi aileleriyle birlikte Ramazan etkinliklerine katılan minikleri de unutmadı. Fuar alanında kurulan stantlarda. miniklere patlamış mısır ve pamuk şeker ikramında bulunuldu.

BU AKŞAM UĞUR IŞILAK SEVENLERİYLE BULUŞACAK

Her akşam 21.30’da başlayan Elazığ Belediyesi Ramazan programları kapsamında bu akşam (3 Nisan) ezgileriyle gönüllerde taht kuran Uğur Işılak, Elazığlılarla buluşacak.

4 NİSAN’DA ÇOCUKLARA ÖZEL PROGRAM

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde minikler de Ramazan sevincini doyasıya yaşayacak. Çocuklara özel düzenlenen programlar kapsamında ilk olarak 4 Nisan’da, miniklerin en sevdiği kahramanlar arasında yer alan Rafadan Tayfa Çocuk Tiyatrosu sahne alacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

AdminAdmin