GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-10-2022 20:35

Elazığ Belediyesi'nden personele yüzde 45 zam

Elazığ Belediyesi tarafından işçi kadrosundaki personele yüzde 45 oranında maaşlarına zam yapıldı. Belediye personelleri ise bir araya gelerek Başkan Şahin Şerifoğulları'na teşekkürlerini iletti.

Elazığ Belediyesi'nden personele yüzde 45 zam

Tüm dünyada etkisini gösteren enflasyonla mücadele kapsamında Elazığ Belediyesi tarafından işçi kadrosundaki personellerin maaşlarına yüzde 45 oranında zam yapıldı. Yapılan zam nedeniyle belediye personelleri biraraya gelerek Başkan Şahin Şerifoğulları'na teşekkür etti. Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Mustafa Bahçeci ve belediye personeli tarafından Başkan Şerifoğulları'na çiçek ve Türk bayraklı plaket takdim edildi.

 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaptığı açıklamada şunları söyledi,"Hayırlı uğurlu olsun hakkınızı teslim ettik. Geçen yıl yapmış olduğumuz sözleşmede enflasyonla birlikte maaşlarınız maalesef aşağıda kaldı. Sizleri ezdirmeme adına Mart ayında tekrar yapılacak sözleşme ile birlikte o süreç arasındaki mesafede maaşlarınızı iyileştirme noktasında arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz istişare neticesinde yüzde 45 oranında bir iyileştirme yaptık. 2 ay önce Bel-Per personellerimize yüzde 70'in üzerinde, teknik elemanlarımıza ise yüzde 100'ün üzerinde zam yapmıştık. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Bizler şehrimize hizmet etmek için hep birlikte çalışıyoruz. Başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz, tüm personelimiz bu şehre hizmet etmek için, bu şehrin gelişimine katkı sağlamak için, bu şehri yaşanabilir şehirler arasında daha ön sıralara taşımak için çalışıyoruz. 2.500'ün üzerinde personelle şehrin 42 mahallesinde doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar her noktasına hizmet etmek için hep birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Görev süremiz bitinceye kadar da bu şekilde devam edeceğiz. Bu şehir ve bu şehrin insanları çok değerli, çok kıymetli. Yapmış olduğumuz her şey de şehrimiz adına çok çok önemli ve çok kıymetli. Hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum emeklerinizden, gayretlerinizden dolayı. Allah yardımcımız olsun, durmadan koşacağız, hizmet edeceğiz, fedakarlık edeceğiz. Biz biliyoruz herkes bayram yaparken, tatil yaparken, yatağında rahat bir şekilde uyuyabilmesi için belediye personeli gece gündüz istemeden çalışıyor. Sizlere minnettarız, Allah hepinizden razı olsun, hayırlı uğurlu olsun"

AdminAdmin