GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-02-2023 16:55

ELAZIĞ GENÇLİK SPOR DEPREM BÖLGESİNDE

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri depremin ilk gününden bugüne kadar eksiksiz tüm personelleriyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ELAZIĞ GENÇLİK SPOR DEPREM BÖLGESİNDE

Gençlik ve Spor il Müdürlüğü personelleri depremin vurduğu Adıyaman ve Malatya illerinde çalışmalarına son sürat devam ediyor.

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve birçok ilimizi etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin birçok ilde yıkımlara sebebiyet vermesi sonucu ilk anda  il Müdürlüğü bünyesinde çalışan şube müdürleri, personeller, Gençlik merkezi liderleri ve gönüllüleri atağa geçerek uykusuzluk, açlık, yorgunluk demeden azimle merhametle koordineli bir şekilde yardım malzemelerini toplayarak Malatya ve Adıyaman illerimizdeki depremzedelerimize bizzat götürerek teslim ettiler.

13  kişiden oluşan ekip Adıyaman’da  10 kişiden oluşan ekip Malatya’da olacak şekilde deprem illerine giderek depremzedelere yardım malzemelerini dağıtarak yanlarında olarak destek oldular ve olmaya devam ediyorlar.

AdminAdmin