GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-12-2022 16:13

Elazığ Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü protokol imzaladı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Elazığ Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü protokol imzaladı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde ve Elazığ Valisi Sayın Dr. Ömer TORAMAN’ın başkanlığında yapılan protokol törenine, Belediye Başkanı Sayın Şahin ŞERİFOĞULLARI, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN, ilgili şube müdürleri, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT, ilgili şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sayın Valimiz Dr. Ömer Toraman, sporun gençlerin gelişimi için önemine vurguda bulunarak, kurum yetkililerine teşekkür etti.

Belediye başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI sporculuktan gelen biri olarak şahsım ve belediyemizin her daim gençliğin ve sporcunun yanında olacağını belirterek İl müdürlüklerimize teşekkürlerini iletti.

İl Müdürü Abdulsamet EREN yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında daha önce imzalanan protokollerin ilimizde uygulanması ile ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında da bugün çocuklarımızın ve gençlerimizin sportif, sosyal ve fiziksel gelişimleri için devam eden projeler dolayısıyla protokollerinin imzalanması üzere Sayın Valimizin ve Belediye Başkanımızın katılımıyla bir aradayız. Gençlerimiz ve çocuklarımızın gelişimi için protokollerinin imzalanmasında emeği geçen ve bizlere her konuda destek olan Gençlik ve Spor Bakanımıza, Milli Eğitim Bakanımıza, Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, paydaş kurumumuz olan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü YİĞİT konuşmasında hızlı bir verim alınabileceğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT, “ Özellikle sporun desteklenmesi adına beden eğitimi öğretmenlerimiz ile toplantı yapmıştık oradaki irademizi belirttik arkadaşlara. İdare olarakta sıkıntı yaşamamaları adına inşallah bu, katkı sağlayacak. Spor alanında aynı iradenin inşallah bizimde himayelerimizin yansımasıyla sonuçlanacak ve hızlı bir şekilde verim alacağız” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin