GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-05-2023 17:28

ELAZIĞ MİNİBÜSÇÜLER SİTESİ'NİN TEMELİ ATILDI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Elazığ’ımızın eksiklerini tamamlama, sorunlarını çözme noktasındaki çalışmalarımızı tüm paydaşlarımızla birlikte kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

ELAZIĞ MİNİBÜSÇÜLER SİTESİ'NİN TEMELİ ATILDI

Elazığ Minibüsçüler Sitesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak ve esnaflar katıldı. Törende konuşan Esnaf ve Sanatkârlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, “Sayın Başkanımızın destekleriyle projemizi yürüttük. Kendileri daima esnafımızın yanında yer almıştır. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Minibüsçüler ve Komyonetçiler Kooperatif Başkanı Seyfullah Güvercin de desteklerinden dolayı Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

“14 Mayıs ve  28 Mayıs Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek veren hemşehrilerime bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.” diyen Başkan Şerifoğulları, “Seçimlerin ardından sahadaki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha önce Traktörcüler Sitemizi inşa ederek esnafımızın hizmetine sunmuştuk. Bugün de Elazığ’ımızın önemli problemlerinden birisi daha çözüme ulaşıyor. Minibüsçü esnafımız Mustafapaşa ve Rüstempaşa Mahallelerinde bina altlarında dağınık olarak faaliyetlerini sürdürüyordu. Esnaf kardeşlerimizle bir araya gelerek bu sorunu çözüme ulaştırmak adına çalışmalarımızı başlattık. Bugün esnaflarımıza verdiğimiz söz doğrultusunda sorunu çözüme ulaştırıyoruz. Karşıyaka Mahallemizde 10 dönümlük bir alan üzerinde, 26 dükkanın olacağı Minibüsçüler Sitemizin temelini attık. Esnafımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah üç aylık bir süreç içinde çalışmalar tamamlanarak hizmete sunulmuş olacak. Minibüsçü esnafımız konforlu bir ortamda faaliyetlerini yürütecekler. Elazığ’ımızın eksiklerini tamamlama, sorunlarını çözme noktasındaki çalışmalarımızı tüm paydaşlarımızla birlikte kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
ALANDA ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Karşıyaka Mahallesi Asri Mezarlık yanında Elazığ Belediyesi tarafından tahsis edilen 10 dönüm alan üzerine inşa edilecek Minibüsçüler Sitesi'ne ilişkin altyapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Elazığ Belediyesi tarafından su, kanalizasyon ve yağmurlama hattı çalışmalarının gerçekleştirildiği alanda yol çalışmaları ise devam ediyor.

AdminAdmin