GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-07-2021 23:04

Elazığ'da 15 Temmuz coşkusu

Elazığ'da, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü çeşitli etkinliklerle anılıyor.

Elazığ'da 15 Temmuz coşkusu
"

Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarının 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişimi üzerinden 5 yıl geçerken Elazığ´da da çeşitli etkinliklerle anıldı. Bu kapsamda ilk olarak Gazi Caddesinden valilik meydanına kadar kortej yürüyüşü düzenlendi. Daha sonra 15 Temmuz Demokrasi Ve Birlik Günü Fotoğraf Sergisi açıldı. Mehteran takımının gösterisiyle devam eden törende dualar okundu. Daha sonra vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın konuşmasını canlı olarak takip etti.

Vatandaşlardan Cengiz Taş, 15 temmuz darbe girişiminin yıldönümünde meydanlarda olduklarını dile getirerek konuşmasına şöyle devam etti,"biz hiçbir zaman bunlara meydanı boş bırakmadık. Üzerinden değil 5 yıl 5000 yıl geçse bu meydanları o hainlere, fetoculara asla bırakmayacağız. Nöbetteyiz ve nöbetimiz devam edecek. 15 temmuz'da yapılan darbe gelişen, büyüyen Türkiye'ye karşı yapılmış bir darbeydi, halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanımıza karşı yapılmış bir darbeydi. Bir nevi Anadolu çocuğuna had bildirme operasyonuydu ama Cumhurbaşkanımızın bir cümlesi ile milletimizin meydanları inmesi ile kırk yıl hesap yapanların hesabı yerle bir oldu. Kırk yıl çalıştılar ama 40 saatte başarılı olamadılar. Bu millet darbelere geçit vermeyecektir, Türkiye geçilmez"

Vatandaşlardan Vedat Demir ise,"15 temmuz bir destandır, destanımızın yıldönümü. Ne mutlu ki böyle veciz insanlara haiziz. Başımızda böyle bir liderimiz var, Allah ondan razı olsun. Hala ilk günkü aşkla Biz burada bekliyoruz, meydanı terk etmeyeceğiz. Biz memleketimizin aşığıyız, bu davaya baş koymuşuz. Türkiye geçilmez"dedi.

AdminAdmin