GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-06-2021 15:32

Elazığ'da 3.Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim" Programı Tamamlandı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi tarafından düzenlenen 3.Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı. 45 gün süren eğitim sonunda "Yoğun Bakım Hemşireliği" eğitimini tamamlayan 15 kursiyere Katılım Belgeleri verildi.

Elazığ'da 3.Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim" Programı Tamamlandı
"

Kursiyerlere belgelerini takdim etmek üzere hastane konferans salonunda bir tören düzenlendi. Düzenlenen törende, Başhekim Prof.Dr. Erol Keleş, kurum yöneticileri ve eğitmenler tarafından eğitim programını tamamlayan kursiyerlere belgeleri takdim edildi.

Törende bir konuşma yapan Başhekim Prof.Dr. Erol Keleş, “Bu eğitim programları, kendimizi yenilemek, yenilikleri, yeni teknolojileri öğrenmek açısından çok çok önemli. Bu gün eğitim programlarımızdan birini daha tamamladık. Eğitim programını bitiren arkadaşlarımızı tebrik ediyor, bu eğitime katkı sağlayan eğitmenlerimize, Sağlık Bakım Birimimize, yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu eğitim programlarımızın devam edeceğini temenni ediyorum” dedi.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nazan Özdemir ise yaptığı konuşmada, 3. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’nı tamamlayan 15 katılımcıya teşekkür edip, başarılar diledi.

AdminAdmin