GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-12-2022 15:49

Elazığ'da 'Adalet Personeli 100. Yıl Etkinlikleri' başladı

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında 'Adalet Personeli 100. Yıl Etkinlikleri' düzenlendi.

Elazığ'da 'Adalet Personeli 100. Yıl Etkinlikleri' başladı

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Cumhuriyetin 100. yıldönümü nedeniyle 'Adalet Personeli 100. Yıl Etkinlikleri' düzenlendi. Etkinliğe Elazığ Valisi Ömer Toraman, Ceza Ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, personeller ve davetliler katıldı. Etkinlik kapsamında personellerin yaptığı el emeği göz nuru sergisinin kurdele kesimi yapıldı. Protokol üyeleri tarafından yapılan ürünler incelenerek bilgi alındı. Daha sonra hazırlanan tiyatro oyunu oynandı. Etkinlikte protokol üyelerine Elazığ'a özgü olan 8 köşeli şapka da hediye edildi.

 

Ceza Ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı kapsamında personeli sosyal etkinliklerde bir araya getirmek için Elazığ'da olduklarını belirterek konuşmasında şunları söyledi,"Yaklaşık 160 bine varan personelimizin insan kaynakları anlamında güçlü bir niteliği olduğunu biliyoruz ve bu faaliyetler vesilesiyle de personelimizin bu niteliklerini, yeteneklerini ön plana çıkarmış oluyoruz. Personelimizin kendi yeteneklerini sergilemelerine müsaade etmiş, buna zemin hazırlamış oluyoruz. Çok zor bir görevi ifa eden gerek adliye personeli gerek ceza infaz kurumu personelinin bu zorlukların arasında böyle bir sosyal etkinlikle biraz mola vermiş olmalarını sağlamak, genel müdürlüğümüzden, bakanlığımızdan ve personel genel müdürlüğünden gelen bürokratlarla personelimizi bir araya getirerek dertleşmeye fırsat vermek, sohbet etmek, sorunlarını yerinde görüp bunları bakanlığımıza taşımak ve çözüm noktasında aracı olmak için bizler de buradayız"

AdminAdmin