GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-04-2022 17:20

Elazığ'da 'Çevre ve Çocuk Şenliği' düzenlendi

Elazığ’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 23 Nisan dolayısıyla 'Çevre ve Çocuk Şenliği' düzenlendi. Şenliğe katılan çocuklar çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Elazığ'da 'Çevre ve Çocuk Şenliği' düzenlendi
"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişlikliği Bakanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 81 ilde düzenlediği 'Çevre ve Çocuk Şenliği' Elazığ'da da gerçekleştirildi. Millet Bahçesinde düzenlenen etkinliğe Balakgazi Anaokulu'ndan 45 öğrenci katıldı. Çocuklar ahşap boyama, maske boyama, uçurtma uçurma ile atık malzemelerden çeşitli objeler yaparak doyasıya eğlendi. Etkinlik sayesinde çocukların çevre bilincinin artırılması amaçlanıyor.
 

Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Hikmet Şişecioğlu,"Çevre Şehircilik Bakanlığı olarak bugün Türkiye'de eş zamanlı 81 ilde çevre ve çocuk şenliği düzenleniyor. Biz de Millet Bahçesi'nde Balakgazi Anaokulundan 45 öğrencimiz, üniversitenin ve çocukların desteği ile yoğun bir katılımla çevre şenliği düzenliyoruz. Çocuklara boyama etkinliği yaptırıyoruz. Çevre bilincini artırmak için sıfır atık, geri dönüşüm, çocuklar ve çevreyle uyumlu bir şekilde bilinç artırmak için etkinlik düzenliyoruz. Katılımdan son derece memnunuz, çok teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile 23 Nisan'ın tüm çocukların bayramını kutluyorum"dedi.

Haberin Galerisi : Elazığ'da 'Çevre ve Çocuk Şenliği' düzenlendi

AdminAdmin