GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-03-2021 17:48

Elazığ'da dolandırıcılık yapan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da bir vatandaşa sahte altın satmak isteyen 3 şüpheli tutuklandı. Polis ekiplerinin son bir hafta içerisinde yaptığı çalışmada 17 şüpheli tutuklanırken kaybolan 10 şahıs bulunarak ailelerine teslim edildi.

Elazığ'da dolandırıcılık yapan 3 şüpheli tutuklandı
"

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, piyasa değeri 6 bin dolar iken tanesini bin dolardan satacaklarına ikna ettikleri bir vatandaşa sahte altın saat satarak 25 bin lirasını dolandıran H. A., K. Y. ve A.D. isimli şüpheliler, yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 22 bin 540 lira ile 130 dolar para ele geçirildi. Çankırı, Sivas ve Şanlıurfa illerinde de benzer olaylara karıştıkları belirlenen şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Önleyici tedbirler doğrultusunda, il genelinde son bir hafta içerisinde asayiş ve yunus ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalar neticesinde 96 şahıstan 17’si sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kayıp olarak aranan 10 şahıs da bulunarak yakınlarına teslim edildi.

 

Yapılan denetimler esnasında ise 4 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 38 fişek ile çeşitli miktarlarda uyuşturucu ve uyarıcı maddeler ele geçirildi. Ayrıca, çalıntı olduğu tespit edilen 1 motosiklet, 2 televizyon ve 1 altın künye sahiplerine teslim edildi.

AdminAdmin