GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-06-2021 15:51

Elazığ'da Gençlik Kampının İlk Kafilesi Yola Çıktı

Pandemi dolayısıyla bir süredir ara verilen, yaz aylarının vazgeçilmezi olan Gençlik Kampları, normalleşmenin ardından başvuruların alınmasıyla birlikte Elazığ’dan ilk kafile yola çıktı.

Elazığ'da Gençlik Kampının İlk Kafilesi Yola Çıktı
"

Rize Fındıklı Gençlik kampına katılacak olan gençlere; Bingöl, Tunceli ve Muş illerinden gençler eşlik etti. Toplama merkezinin bu yıl Elazığ olması hasebiyle 18 kişilik kontenjan ayrılmış olup, diğer ilere ise 8 kişilik kontenjanın verilmesiyle 1. Dönem kampı uğurlandı. 

Kamplarda kız ve erkek dönemleri ayrı ayrı yapılmak üzere Deniz ve Doğa olarak ayrılan kampların başvuruları devam ediyor. 7 Temmuz tarihine kadar gençler gencizbiz.gsb.gov.tr üzerinden başvurularını yapabilecek. 


İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Pandemi dolasıyla ara verilen ancak normalleşmenin ardından kaldığı yerden devam eden Gençlik Kamplarımıza ilk misafirlerimizi yolculadık. Gençlerimiz için büyük fırsat ve unutamayacağı anlardan biri olacak olan kamplarımıza Rize Fındıklı Doğa kampıyla merhaba dedik. Toplama merkezi olmamız hasebiyle de kontenjan sayımız diğer illerimize göre fazla bu yüzden şanslıyız ve bu imkanlardan faydalanmak isteyen gençlerimizi göndermeyi arzuluyoruz. Ücretsiz kamplarımıza da başvurular devam ediyor, yaz aylarında keyifli ve güzel vakit geçirmek isteyen gençlerimizi Kamplarımıza davet ediyorum, dedi.

AdminAdmin