GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-05-2021 14:14

Elazığ'da 'Hemşireler Günü' etkinliği

Elazığ'da, Fırat Üniversitesi Hastanesi tarafından Hemşireler Günü nedeniyle çiçek hediye edildi.

Elazığ'da 'Hemşireler Günü' etkinliği
"

12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü nedeniyle Fırat Üniversitesi Hastanesi yönetimi etkinlik düzenledi. Etkinlikte yönetim tarafından deprem ve pandemi nedeniyle özverili çalışan hemşirelere çiçek hediye edilerek hemşireler günleri kutlandı. Hemşireler de aldıkları hediyeler için teşekkürlerini iletti.

 

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doçent Doktor Murat Gönen, hemşireler gününde arkadaşlarını yalnız bırakmadıklarını belirterek şunları söyledi,"Bugün arkadaşlarımızı ziyaret ederek günlerini kutladık. Hemşirelik mesleği çok ulvi bir meslek. Hastalara sadece ilaç vermek, tansiyon ölçmek değil hastaların acılarını dindirmeye çalışmak, hastalara şefkatle dokunmak bu yüzden hemşire arkadaşlarımız bizim için çok değerli. Onların gününü kutluyoruz, başarılar diliyoruz"


 

Başhemşire Nurcan İnci ise,"Bu özel ve anlamlı günümüzde bizi yalnız bırakmayıp hemşirelik gününü kutlamaya gelen hocam Murat Gönen'e tüm arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Bu yıl pandemi sürecinden dolayı hep birlikte oldukça yorulduk. Bu bir ekip işi. Başhekimlik, başhemşirelik, diğer destek hizmetler hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Biz bir ekip olduğumuz için tüm ekibimin hem hemşireler günü hem de ramazan bayramını kutluyorum"dedi.

AdminAdmin