GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-04-2021 15:26

Elazığ'da kısıtlama önceki yoğunluk

Elazığ'da, kısıtlama öncesinde vatandaşlar alışveriş yapmak için dışarı çıkarken tarihi Kapalıçarşı'da yoğunluk yaşandı.

Elazığ'da kısıtlama önceki yoğunluk
"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 18 günlük kısıtlama kapsamında Elazığ'da da vatandaşlar kısıtlama öncesinde alışveriş için dışarıya çıktı. Elazığ'da bulunan tarihi Kapalçarşı'da alışveriş yapan vatandaşlar hurma, ceviz, bayram şekeri, et ve süt ürünlerini satın alarak kısıtlama öncesinde evlerindeki hazırlıklarını tamamladı.

 

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Yargıç Emir, kısıtlama önceki yoğunluğun olduğunu ancak bütün tedbirleri aldıklarını belirterek şunları söyledi, "Vatandaşlar genellikle hurma, ceviz, kadayıf, et ve süt ürünlerine talep var. Müşteriler kısıtlama sürecinde kapalı mısınız diye soruyor. Biz de açığız, hizmet vermeye devam ediyoruz. Hatta müşterinin kapısına kadar siparişlerini götürebiliriz" 

Vatandaşlardan Nazim Özmen ise, "Kapanma geliyor. Onun için alışveriş yapıyoruz. Ona göre tedbirimizi alıyoruz. Et, peynir, zeytin, çerez, kuruyemiş, meyve, sebze yani her şeyimizi alıyoruz" dedi.

Haberin Galerisi : Elazığ'da kısıtlama önceki yoğunluk
AdminAdmin