GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-07-2021 17:23

Elazığ'da nikah memurunun sorduğu sorular davetlileri güldürdü

Elazığ'da kıyılan bir nikah renkli görüntülere sahne oldu. Nikah memurunun sorduğu sorular herkesi gülme krizine soktu.

Elazığ'da nikah memurunun sorduğu sorular davetlileri güldürdü
"

Elazığ'da 3 gün önce kıyılan bir nikah renkli görüntülere sahne oldu. Elif Dilara Çelik ve Berk Yalçın çiftinin nikah merasimini yapan nikah memuru Özkan Demirel, çifte yönelttiği sorularla davetlileri gülme krizine soktu. İlk olarak Elif Dilara Çelik'e soran Özkan,"Arkadaşları ile beraber Fenerbahçe deplasmanlarına gitmesine engel olmayacağınıza, dönünceye kadar sabır ve sadakat ile bekleyeceğinize, televizyonda Fenerbahçe maçı varken Masumlar Apartmanı'nı izlemeyeceğinize, eve gittiğinizde evde yemek yokken Yemeksepeti'nden yemek ısmarlamayacağınıza, hür iradenizle Berk Yalçın Bey'i bir ömür boyu eş olarak kabul ediyor musunuz? sorusuna Çelik, 'evet' cevabını verdi.

 

Daha sonra damada soru soran Özkan,"Gitmiş olduğunuz mağazada Dilara Hanım'ın etiket fiyatlarını incelemesi neticesinde geçen zamandan dolayı kendisine kızmadan, of yeter artık bile demeden, kredi kartınızı ve şifresini Dilara hanım'a vererek alışverişin bitmesini bekleyeceğinize, akşamları eve gittiğinizde çoraplarınızı çıkarıp kanepenin arkasına atmayacağınıza, hür iradenizle Elif Dilara Çelik hanfendiyi bir ömür boyu eş olarak kabul ediyor musunuz? sorusu üzerine Berk Yalçın da 'evet' dedi. 

 

Sorulan sorular üzerine renkli anlar yaşanırken dünya evine giren çiftin evlilik cüzdanı nikah memuru Özkan Demirel tarafından takdim edildi. Düğün dans ve halayın ardından sona erdi.

AdminAdmin