GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-03-2022 20:47

Elazığ'da öğrenciler doyasıya eğlendi

Elazığ'da Balakgazi Anaokulu tarafından öğrencilerin yaparak ve yaşayarak öğrenmesini sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Elazığ'da öğrenciler doyasıya eğlendi
"

Elazığ bulunan Balakgazi Anaokulu tarafından çocukların yaparak ve yaşayarak öğrenmesini sağlamak amacıyla etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte 17 çocuk aşçı, itfaiyeci, arkeolog, doktor ve polis gibi çeşitli meslek gruplarındaki çalışma şekillerini uygulamalı olarak yapıp öğrendiler. Velilerin de katıldığı etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

 

Balakgazi Anaokulu Öğretmenlerinden Özgül Arı, konuşmasında şunları söyledi,"Buraya çocukların yaparak ve yaşayarak öğrenmesini sağlamak amacıyla geldik. Günlük hayattan deneyim kazanmalarını istedik. Okulumuzda farklı etkinlikler uyguluyoruz ama burada da çocukların aşçılık, mühendislik, arkeolog, itfaiyeci bu tür etkinlikleri birebir yaparak, yaşayarak öğrenmelerini istedik. Buraya özellikle velilerimizle ve öğrencilerimizle beraber geldik. 17 tane öğrencimiz katıldı, 12 tane de velimizle beraber geldik. Annelerimizle vakit geçirmek çok çok güzel oldu, hem çocuklar çok eğlendiler hem de çok mutlu oldular. Çocukların bu bu tür etkinlikler çok hoşuna gidiyor çünkü birebir etkinlikte yer alıyorlar. Sınıfta etkinlikleri anlatmaktan ziyade çocukların birebir içine dahil olmaları onları daha çok mutlu ediyor"

 

Öğrencilerden Beren Mengü,"Burada oyun oynuyorum, yemek yapıyorum, buraya öğretmenle geldim"dedi.

Öğrencilerden Sare Naz Aycı ise,"Burada eğleniyorum. Pizza yaptık onu yiyeceğiz. Çok güzel eğleniyoruz. Arkadaşlarımla, öğretmenimle ve müdire anneyle geldik"diye konuştu.

AdminAdmin