GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-05-2021 23:49

Elazığ'dan Filistin'e konvoylu destek

Elazığ'da, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya düzenlediği saldırıları protesto etmek için konvoy düzenlendi. Düzenlenen konvoya çok sayıda araç katılarak Filistin'e destek verdi.

Elazığ'dan Filistin'e konvoylu destek
"

 

Elazığ'da İsrail'in Mescid-i Aksa'ya düzenlediği saldırıları protesto etmek amacıyla Memur-Sen tarafından konvoy düzenlendi. Düzenlenen konvoya çok sayıda araç katıldı. Araçlar Kültürpark'tan başlayarak Hazardağlı Kavşağı'na kadar konvoy oluşturdu. Vatandaşlar araçlarında Filistin ve Türk bayrakları sallayarak Filistin'e destek verdi.

 

Memur-Sen Elazığ İl Başkanı İbrahim Bahşi, açıklamasında ‘’ Mescid-i aksa özgürleşmeden insanlar özgürleşemez. Bağırdı birden asker bir kadın yine mi sen yine mi sen. Öldürmemiş miydim seni yanıtladım ki öldürdün beni yalnız unuttun senin gibi ölmeyi. Filistinli şair Mahmut Derviş yarım asır önce böyle haykırdı düşmana kudüs’te şiiriyle. Bir ulus bir ümmet ölmeyi unuttu. Filistin saldırı altında. Herkes bilsin ve duysun ki Mescid-i Aksa barış dini Müslümanların mabedidir. Bununla birlikte bu kutlu mabet barış ve huzur için bütün insanların haremidir. Herkes bilsin ve duysun ki Kudüs Filistin’dir. Kudüs İslamın şehirdir. Kudüs dini inançların medeniyet birikimidir. Herkes şunu görecek ki Filistin özgür ve bağımsız yaşayacak. Filistin siyonist işgalden Filistinliler Siyonist vahşetten çok yakın zamanda kurtulacak. Zulüm değil adalet hakim olacak. Kurucumuz Mehmet Akif İnan’ın satırlarında zerk edilen kucaklaşma gerçekleşecek. Aksa da Siyonistlerin izleri temizlenecek. İnsanlık ve Müslümanlar ve onlara kulak veren devletler hem küresel hem de diplomatik intiba başlatacaklar biz buna varız biz Memur-Sen ailesi olarak tüm sivil toplum kuruluşları ve adalet içinde olan her kesime bu mücadelede yerini alması için çağrıda bulunuyoruz. Kudüs’te adalet tüm dünyada adalet demektir. Adaletin düşmanı Siyonizm ve emperyalizmidir. ‘’ ifadelerini kullandı.

Haberin Galerisi : Elazığ'dan Filistin'e konvoylu destek
AdminAdmin