GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-07-2021 20:55

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Elazığ'da

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Elazığ'a geldi. İl Emniyet Müdürlüğünde açıklama yapan Aktaş, 121 bini aşkın ekip ve 226 bin 500 personelle sahada olduklarını belirterek,"9 günlük tatilin olduğu bayramlarla kıyasladığımızda, hem kaza sayılarında hem de ölüm sayılarında düşüşü de görüyoruz"dedi.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Elazığ'da
"

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Elazığ'a geldi. Programı kapsamında ilk olarak İl Emniyet Müdürlüğüne geçen Aktaş, burada emniyet personeli ve aileleriyle bayramlaştı. Daha sonra Hankendi Jandarma uygulama noktasındaki ziyaretinin ardından doğup büyüdüğü merkeze bağlı Tadım köyüne geçti. Köylü vatandaşlar tarafından karşılanan Aktaş, vatandaşların bayramlarını kutlayarak çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'a Vali Erkaya Yırık, Emniyet Müdürü Celal Sel ve Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Yıldız da eşlik etti.

 

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, yaptığı açıklamada emniyet teşkilatının diğer güvenlik birimleri ile birlikte bayramın huzur ve güven ortamı içerisinde idrak edilmesi ve can kaybının olmaması tam kadro saha olduklarını belirterek konuşmasında şunları söyledi,"Toplam 13 günlük bir program çerçevesinde tam 121 bini aşkın ekiple ve 226 bin 500 civarındaki personelle tam kadro sahadayız. Arkadaşlarımız canı gönülden görevlerini yerine getiriyorlar ve geçen bayramlarda yine böyle bir haftalık 9 günlük tatilin olduğu bayram tatilleri ile kıyasladığımızda hem kaza sayılarında hem de Allah'a şükür ölüm sayılarında bir düşüşü de görüyoruz. Ben bu vesileyle sahada görev yapan bütün arkadaşlarımıza, teşkilatımızın bütün personellerine canı gönülden teşekkür ediyorum, onların bayramını yürekten kutluyorum. Ayrıca bu vesile tüm milletimizin bayramını da canı gönülden tebrik ediyorum. Elazığ Zülfü Ağar polis okulumuzun yapımı ile ilgili işin sonuna geldik Allah'a şükür. Bildiğiniz gibi okul 80'li yıllarda yapılmıştı ve 2016 yılındaki deprem performans testi sonucunda kullanılamaz durumda olduğu rapora bağlanmıştı. Geçen hafta itibarıyla Emniyet Genel Müdürlüğü olarak Elazığ polis okulumuzun projesini tamamlayarak Elazığ valiliğimize gönderdik. Ayrıca Elazığ valiliğimize ihale talimatımızı da gönderdik, ayrıca çok yeterli düzeyde bir ödenek planlamasını da yaptık. Allah nasip ederse sayın valimizin de direktifleriyle 1-2 aylık bir süreçte ihalesi de tamamlanarak inşallah Elazığ polis okulumuzun temeli atılacak. İlk kazmayı inşallah 1-2 ay içerisinde vururuz diye düşünüyoruz"

AdminAdmin