GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-08-2021 11:01

Erzurum'da sevdi, Elazığ da evlendi

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Bürosunda çalışan polis memuru Ahmet Timurkan, matematik öğretmeni Ebru Yalçın ile evlendi. Dün Elazığ Akgün Hotel havuz başında yapılan düğüne çok sayıda akademisyen, doktor, iş adamı, siyasetçi katıldı.

Erzurum'da sevdi, Elazığ da evlendi
"

Elazığ’lı olan polis Ahmet Timurkan, Erzurum da tanıştığı matematik öğretmeni ile yine memleketinde evlendi. Damadın babası, Elazığ Üniversitesi Veteriner Fakültesi dekan Y. Doç. Dr. H.Hüseyin Timurkan’ı bu mutlu gününde yüzlerce akademisyen yanız bırakmadılar.

 

Eşi Gülsen hanım ile misafirler ile tek tek ilgilenen Hüseyin hocaya yurt içinden ve dışından çok tebrik mesajıda geldi. Elazığ’ın sevilen isimlerinden Hüseyin hoca 45 yıllık veteriner olarak, yüzlerce köyde, çiftçilere ve hayvancılara her zaman hizmet veren isim. Hüseyin hoca Tüp bebek alanında önemli çalışmalar yapan ilim adamı.

 

ÖĞRETMENLİĞE NİYET POLİSLİĞE KIYMET

 

Turkhabergazetsi.com un haberine göre, 4 yıllık Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri mezunu olan Ahmet Timurkan, öğretmen olarak tayin olamayınca Polis olmuş.  6 yıllık polis Teşkilatın  çeşitli brimlerinde çalıştı.

 

DOÇENT  ABİ ERZURUM DAN DÜĞÜNE GELDİ.

 

Narkotik dedektifi Ahmet Timurkan’ın abisi Doç.Dr. Özkan Timurkan, Erzurum da, Erzurum Veteriner Fakültesi Viroloji ABD başkanı. Eşi Göz doktoru Rümeysa Timurkan ile Özkan hocada düğün için Elazığ’a geldi.

 

Misafirler ile ilgilendi. Kardeşini mutlu gününde yalnız bırakmadı. Gelinin babası Köy Hizmetlerinden emekli. Anne Nuray ev hanımı. Düğüne DHA muhabiri Akp Baskil Belediye Meclis Üyesi gazeteci Mustafa Timurkan da eşi Zeynep hanım ile katıldı. Mutluluklar diledi.

Müstakbel Milli Eğitim Müdürü  5 yıllık Matematik öğretmeni olan Ebru gelin, yüzlerce çocuğa matematik eğitimi vermiş bir eğitimci. Ebru hocaya yakınları müstakbel Milli Eğitim Müdürümüz diyor.

 

AMERİKALI FOTOĞRAF SANATCISINDAN TEBRİK MESAJI

 

Düğüne davetli, Amerika New York da yaşayan ödüllü fotoğraf ve video sanatçısı İbrahim Boran dan, watsap dan görüntülü arayıp, çiftleri ve aileleri tebrik ett. Balayı için Amerikay tavsiye etti.

 

Boran, geçen sene New York da yapılan 2 bin kişinin katıldığı Empire State Binasının fotoğraf yarışmasında 2. Olup 1.500 dolra ödül kazanmıştı. Boran’ın başarısını tüm ajanslar haber yapıp dünyaya geçmişti.

 

Resim’de, Narkotik polisi Ahmet Timurkan ve Matematik öğretmeni Ebru Yalçın, düğün pastası keserken görülüyorlar. Genç polis komserlik imtihanlarında başarılı olursa, geleceğin emniyet müdürlerinden olacak.

AdminAdmin