SAĞLIK
Giriş Tarihi : 20-04-2021 15:35

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Beslenme, Diyet ve Obezite Polikliniği Hizmetlerine Devam Ediyor

Fethi Sekin Şehir Hastanesi bünyesindeki Beslenme, Diyet ve Obezite Polikliniği, hastalara beslenme ve diyet konularında danışmanlık hizmetleri sunmaya devam ediyor. Beslenme ve Diyet polikliniğinde görevli diyetisyenler tarafından, kendilerine başvuran hastaların detaylı vücut analizleri yapılarak beslenme önerilerinde bulunuluyor.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Beslenme, Diyet ve Obezite Polikliniği Hizmetlerine Devam Ediyor
"

Poliklinikte; hastalıklarda beslenme, diyabet beslenmesi/karbonhidrat sayımı, kilo verme ve kilo alma yöntemlerine yönelik eğitim, metabolik hastalıklar, gebelik ve emzirme döneminde beslenme ve çocuk hastalıklarında beslenme gibi alanlarda hizmet veriliyor. Özellikle kilo verme ve kilo koruma desteği için polikliniğine başvuran hastalara, son teknoloji vücut analiz cihazları ile ölçümler yapılarak kişiye özel sağlıklı beslenme programları düzenleniyor.

 

Hasta profiline göre haftalık veya aylık periyotlarla takip edilen hastaların, vücut analizlerini yaparak, kilo, boy, yağ kütlesi, yağsız vücut kütlesi ve detaylı olarak vücudun belirli bölgelerindeki değişimleri incelenebiliyor.

 

Ayrıca vücut analiz cihazıyla, hastaların metabolik yaşı ve bazal metabolizma hızları tespit edilebiliyor.

AdminAdmin