GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-11-2022 12:26

FIRAT ÜNİVERSİTESİ BAŞARILI AKADEMİSYENLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Fırat Üniversitesi’nde “2022 Yılı Akademik Başarı Ödülleri Teşekkür Belgesi Takdim Töreni” düzenlendi. Törende yıl içerisinde akademik başarı sağlayan ve çeşitli alanlarda ödül almaya hak kazanan akademisyenlere Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ BAŞARILI AKADEMİSYENLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Fırat Üniversitesi başarılı akademisyenlerini ödüllendirmeye devam ediyor. 2022 yılında çeşitli alanlarda akademik başarı sağlayan Fırat Üniversitesi akademisyenlerini ödüllendirmek amacıyla “2022 Yılı Akademik Başarı Ödülleri Teşekkür Belgesi Takdim Töreni” yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ödül törenine; Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ve ödüle layık görülen akademisyenler katıldı.

Üniversitede akademik çalışmalarıyla başarı sağlayan akademisyenlere teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Göktaş, “Fırat Üniversitesi kurulduğu günden itibaren değerli akademisyenlerimiz sayesinde giderek büyüyen gelişen ve bu rekabet ortamında adından sıkça söz ettiren üniversite haline geldi. Kurulduğu günden itibaren hem akademisyen hem yönetici olarak katkı sunan bütün hocalarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Daha sonra ödül törenine geçildi. Gerçekleştirilen törende 2022 yılında başarı sağlayarak çeşitli ödüllere layık görülen akademisyenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

AdminAdmin