GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-04-2023 14:12   Güncelleme : 21-04-2023 14:17

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ HASTALARINI VE PERSONELİNİ BAYRAMDA YALNIZ BIRAKMADI

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekim yardımcısı Doç. Dr. Gökhan ARTAŞ ve Hastane yönetimi hastane de şifa bekleyen hastaların morallerini yükseltmek ve yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla bayramlarını kutladı.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ HASTALARINI VE PERSONELİNİ BAYRAMDA YALNIZ BIRAKMADI

Gerçekleştirilen bayram ziyareti ile ilgili açıklama yapan Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekim yardımcı Doç. Dr. Gökhan ARTAŞ, öncelikle Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerde ve sonrasında meydana gelen sel felaketinde hakkın rahmetine kavuşan vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Doç. Dr. Gökhan ARTAŞ, Ramazan ayının, bayramın, birlik ve beraberlik anlamına geldiğini, her ne kadar buruk bir bayram yaşıyor olsak da, hastanemizde yatan hasta, hasta yakınlarının ve sağlık çalışanlarının bayramda yanlarında olmak adına Fırat Üniversitesi Hastanesi yönetimi olarak bir arada olduklarını ifade etti.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekim yardımcısı Doç. Dr. Gökhan ARTAŞ, bu vesile ile tüm İslam Âleminin bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

Hasta, hasta yakınları ve görevli sağlık personelleri gerçekleşen bayram ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

AdminAdmin