EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-05-2023 14:48

FIRAT ÜNİVERSİTESİ SON BİR AY İÇERİSİNDE 10 İLDE TANITILDI

Tanıtım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Fırat Üniversitesi son bir ay içerisinde 10 ilde gerçekleştirilen fuarlara katılım sağlayarak üniversitenin değerleri, başarıları ve farkındalıkları öğrenci adaylarına anlatıldı.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ SON BİR AY İÇERİSİNDE 10 İLDE TANITILDI

Anadolu Üniversiteler Birliği tarafından düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarlarına” katılan Fırat Üniversitesi, alanında uzman akademik ve idari personeller tarafından bire bir öğrenci adaylarına anlatılarak öğrenci adaylarının tercihlerinin Fırat Üniversitesi’nden yana olmaları gerektiği belirtildi.

Son bir ay içerisinde; Kayseri, Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Malatya, Erzincan ve Sivas illerinde gerçekleştirilen fuarlara katılan Fırat Üniversitesi son olarak Tokat ve Amasya illerinde düzenlenen tanıtım fuarına da katılarak bölgedeki öğrenci adaylarıyla buluştu. Fuarda yerini alan Fırat Üniversitesi tanıtım standına üniversite adayı gençler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Standı ziyaret eden üniversite adayı gençler ve ailelerine Fırat Üniversitesinin gelişmiş akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu, geniş ölçekli bölüm ve programları, kendi alanında Türkiye’nin önde gelen Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları, sosyal tesisleri ve barınma olanakları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Fırat Üniversitesi’ni Tokat ve Amasya fuarlarında, Dr. Öğretim üyesi Hatice Gökçe DEMİREL, Dış İlişkiler biriminden Burak ÇANAKÇI ve Dilan YÜNGÜL temsil ettiler.

Gerçekleştirilen tanıtım fuarlarıyla ilgili Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Şehrimizin göz bebeği Fırat Üniversitemizi il dışında tanıtmak amacıyla başlatmış olduğumuz tanıtım atağı geçtiğimiz yıllardan buyana artarak devam ediyor. Son bir ay içerisinde 10 ilde gerçekleştirilen fuarlarda şehrimizi ve üniversitemizi öğrenci adaylarına anlatarak tercihlerinin Fırat Üniversitesi’nden yana olması gerektiği üzerinde durduk. Üniversitemizin akademik başarıları başta olmak üzere öğrencilere sağlanan imkanlar ve farkındalıkları anlatarak üniversite adayı gençlerimizi Fırat Üniversitesi’ne davet ettik. Tanıtım fuarının gerçekleştirildiği tüm illerde üniversite adayı gençler ve aileleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandık. Fırat Üniversitemizi tanıtmaya ve anlatmaya yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Bu süreçte fuarlarda görev alan akademik ve idari personellerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” denildi.

AdminAdmin