GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-06-2021 15:10

FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NDE EN BAŞARILI TEZ ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından 2018-2019 yılı “En İyi Tez Ödül” töreni düzenlendi. 

FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NDE EN BAŞARILI TEZ ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
"

Fırat Üniversitesi Mavi Salon da düzenlenen ödül törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kürşat Alyamaç ile öğretim üyeleri katıldı.  

Program öncesi bir konuşma yapan Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kürşat Alyamaç, büyük emeklerle ortaya çıkan lisansüstü tezlerin tamamlanmasında emeği geçen hocalarımızı ve öğrencilerimizi kutluyorum dedi.


Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise Lisansüstü tezlerin çok büyük gayret isteyen ve akademik hayatı şekillendiren bir yol haritası olduğunu belirterek, Fen Bilimleri Enstitüsünün misyon olarak üniversitelerde önemli bir yerde olduğunu söyledi.


En iyi tez ödülünü alan akademik personeli ve öğrencilerini kutlayan Rektör Prof. Dr. Göktaş, Üniversite olarak bu tür başarıları ödülledirmeye devam edeceklerini söyledi. 


Konuşmaların ardından en iyi tez ödülünü alan akademik personele ve öğrencilerine Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kürşat Alyamaç tarafından teşekkür belgeleri verildi.

AdminAdmin