GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-05-2022 14:34

GENÇLİK MERKEZİ AHISKA TÜRKLERİ İLE BİRLİKTE

Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençleri, Ukrayna Savaşı'nın kötü anılarını bir nebzede unutturabilmek adına Aşağı Demirtas Geçici Konaklama merkezinde bir etkinlik düzenlendi.

GENÇLİK MERKEZİ AHISKA TÜRKLERİ İLE BİRLİKTE
"

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini gerçekleştiren Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençleri, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesiyle başlayan savaşta Herson kentinde mahsur kalan Ahıska Türkleri'nin Türkiye'ye getirilerek, İlimizde misafir edilmeleri için Aşağı Demirtaş geçici konaklama merkezi belirlendi.

Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençleri, Ukrayna Savaşı'nın kötü anılarını bir nebzede unutturabilmek adına  Aşağı Demirtas Geçici Konaklama merkezinde bir etkinlik düzenlendi.


İl müdürü Abdulsamer EREN yaptığı açıklamada; 'Elaziğ gençlik merkezi gençlik liderleri ve gönüllü gençlerimiz gerek Elazığ depreminin, gerek pandemi döneminde ve bir çok faaliyette yer alıp, Elâzığ halkının takdirini kazanmıştı. tabi bu gençlerimizin zaman zaman sanatsal ve sosyal etkinliklerle de Elâzığ kamuoyunda güzel yerler edindiğine şahit olduk. Bugün Aşağı Demirtas Geçici Konaklama merkezinde misafir ettiğimiz Soydaşlarımız Ahıska Türkleri'nin savaşın kötü anılarını  ve çocukların yüzlerini bir nebzede olsa güldür bilmek için soydaşlarımızın yanlarında bulunarak onlar ile birlikte bir etkinlik düzenlediler. Bu anlamlı etkinlik için Gençlik merkezi liderlerine gençlik gönüllülerine ve gençlik merkezi müdürlerimize teşekkür ediyorum." İfadelerine yer verdi.

AdminAdmin