GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-04-2022 17:01

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesisleri kadınların hizmetinde

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Çok Amaçlı Spor Merkezi Ramazan ayı boyunca saat 21:00’den sonra Kadınları ağırlıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesisleri kadınların hizmetinde
"

Gerek pandemi gerekse Ramazan Ay’ı dolayısıyla evlerimizdeki bütün yük omuzlarında olan kadınların spor yaparak günün stresini atmalarını ve kendilerini hareketsiz hissetmemeleri adına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesisleri 21:00’den sonra kadınların hizmetine sunuyor.

 

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada;"Hareketliliğin her zaman ve her yaşta gerekli olduğunu sürekli olarak dile getiriyoruz. Ancak imkânların kısıtlı olduğu pandemi dönemlerinden geçtik. Evlerimizde kendi imkânlarımızla egzersizler yaptık. İl Müdürlüğü olarak Sosyal Medya üzerinden canlı yayınlar ve egzersiz videolarıyla destek olmuştuk. Çok şükür bu dönemler geride kaldı. Bu şartları daha iyi değerlendirmek için Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tesislerimizi kadınlarımızın hizmetine sunuyoruz. İlk misafirlerimiz Fethi Sekin Yurdu öğrencilerimiz ve kadınlarımız oldu. Bütün kadınlarımızı Çok Amaçlı Spor Merkezimize spor yapmaya imkânlarımızdan faydalanmaya davet ediyorum"Dedi.

AdminAdmin