SPOR
Giriş Tarihi : 30-04-2023 16:16   Güncelleme : 30-04-2023 17:02

GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ BOCCE TAKIMI LİGİ 1. TAMAMLADI

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde kurulan Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altında amatör sporcuların yetiştirildiği profesyonel liglere takım çıkaran ve sporcu yetiştiren Gençlik ve Spor Kulübü, Antalya da düzenlenen Bocce Lig müsabakalarında 40 takım arasında verdiği mücadele ile 1. Lig’e yükselmişti.

GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ BOCCE TAKIMI LİGİ 1. TAMAMLADI

İzmir Menemen’de düzenlenen Bocce Petank 1. Lig müsabakalarında 17 takım arasında mücadelesini sürdüren takım 1. Ligin ilk etabını 1.likle tamamladı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Gençlik ve Spor Kulübümüzün destekleri ile oluşturduğumuz ve tamamı kendi alt yapımız ve transfer oluşturmadan gerek Lig de gerekse Milli Takımlar düzeyinde sporcu yetiştirmeye mücadele etmeye devam ediyoruz. Profesyonel Lig’de mücadele edecek duruma gelen Bocce takımımız, 40 takım arasında 2. Olarak 1. Lig’e yükselmişti. Takım sporcularımızdan ne kadar ümitli olduğumuzu ve güvendiğimizi belirtmiştik, sporcularımız da bizleri mahcup etmeyerek artık Şehrimizin adı Bocce 1. Lig’de. Hem kulüp hem de takım olarak ciddi emekler verdik ve nihayetinde takımımız istediğimiz seviye de liderliğini sürdürecek. Sporcularımız, transfer yapmadan kendi alt yapımızın sporcuları dolayısıyla bizler için gurur verici bir durum, yerel de ve ulusal da başta Ülkemiz olmak üzere Şehrimizi temsil ediyorlar. İl Müdürlüğü olarak elimizden gelen desteğin fazlasını yapmaya çalışıyoruz, inşallah ta böyle sürdüreceğiz ve daha fazla sporcumuzun Milli Takım da, Lig’ler de göreceğiz. Aziz Şehrimizi temsil ederek Lig’i 1. tamamlayan Gençlik ve Spor Kulübü Bocce Takımımıza yürekten başarılar diliyor,  Kulüp yöneticilerimize antrenörlerimize ve kurum personellerimize gayretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz, ifadelerine yer verildi.

AdminAdmin