GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-11-2022 18:22

GSB SPOR OKULLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, İlgili Şube Müdürleri, Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi, beden eğitimi öğretmenleri ve okul idarecilerinin katılımıyla GSB Spor Okulları bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

GSB SPOR OKULLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2022-2023 Eğitim öğretim yılı okul Sporları bilgilendirme ve istişare toplantısı İlimiz Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yapıldı. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz, İlgili Şube Müdürleri, , Sportif Değerlendirme ve Takip Birimimiz, beden eğitimi öğretmenleri ve okul idarecilerinin katılmasıyla gerçekleştirildi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit’in de katılım gösterdiği toplantıya yoğun bir katılım sağlandı. Toplantı saygı duruşu ile başlayıp, yaklaşık 250 beden eğitimi öğretmeni ve idareci ile beraber gerçekleşti.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, İl Müdürümüz Abdulsamet Eren, İlgili Şube Müdürleri, Sportif Değerlendirme ve Takip Birimimiz, yaklaşık 250 beden eğitimi öğretmeni ve idareci ile beraber GSB Spor Okulları bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

 

Elazığ gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet EREN konuşmasında, “ Geçtiğimiz yıl görev alan tüm organizasyondaki görevlilerimize, beden eğitimi öğretmenlerimize,  okul idarecilerine ve sporcularımıza teşekkürlerimi sunuyor tebrik ediyorum. Yine geçtiğimiz yıl 45 branşta okul sporları müsabakaları yapıldı.  Organizasyonun tüm giderleri yaklaşık 950.000’lik bir bütçe ile tamamlandı. İlimizde 2 Türkiye şampiyonası, yarı finaller ve 10’un üzerinde grup müsabakalarıyla geçtiğimiz yıl müsabakalar yapıldı. Aynı zamanda özel eğitim okullarında başarılı olmuş 3 öğrenciyi de %100 tam burslu olarak yerleştirmenin onurunu ve gururunu yaşadık. Ayrıca Elazığ İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olarak Milli Eğitim okullarına 100 pota, başka proje ile ek ilave 46 pota ve 28 adet masa tenisi gönderildi.  Aynı zamanda ilimizde toplu spor yatırımları ile tüm ilçelerde, beldelerde ve il merkezinde inşaatlar devam ediyor. İlimize birçok spor tesisi kazandırıldı. Müsabakalar konforlu bir ortamda yapılıyor. Aynı zamanda geçtiğimiz yıl şampiyon olan Gençler BOCCE Şampiyonası’nda Spor Kaya Karakaya Spor Lisesini ve Hentbol da şampiyon olan Doğukent Ortaokulu’nun yönetici, antrenör, öğretmen ve sporcularını tebrik ediyorum. Bu yılki müsabakalarda aynı centilmen ruhla katılımın yoğun olmasını ümit ediyoruz. Çocuklarımıza sosyal ve fiziksel açıdan katkılar sunuldu, bu müsabakalarla birçok kazanım elde edildi. Toplantıya katılan İl Milli Eğitim Müdürü başta olmak üzere tüm antrenör ve idarecilere teşekkür ederim” dedi.

AdminAdmin